آخرین خبرواکنش به ادعای بی‌اساس مداخله ایران در یمن
5بازدید
۵

بیش از 22 درصد زنان ایرانی به افسرده‌اند

مشاور ارشد سازمان بهداشت جهانی با بیان این که در سرتاسر دنیا میزان بروز افسردگی در زنان بیش از مردان است، گفت: آمارهای به دست آمده از پژوهش‌های ایرانی حاکی از آن است که این رقم بیش از 22 درصد (حدود 25 درصد) است.

دکتر احمد محیط روانپزشک در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این که آگاهی مردم نسبت به این حالت به علت افزایش میزان سواد و نیز ادغام بهداشت روانی در دیگر خدمات بهداشتی بیشتر شده است، افزود: افسردگی در زنان و جوانان مسئله عمده‌ای است که علل بسیار متفاوت جسمی، ارثی، روانی و اجتماعی را دارد.

این روانپزشک معتقد است که در حیطه روانپزشکی، هر چه از دو مقوله افسردگی و اعتیاد سخن گفته شود، کم است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۴ ۰۶:۲۴

وقتی سایت بازتاب با بی مسئولیتی نمایشگاه فروش تورهای نوروزی را که محلی برای شادی و نشاط مردم و زنان است را با تیتر فستیوال بی بند باری و رویدادی وامصیبتا و ضد حچاب معرفی می نماید باید انتظار داشت زنان و دختران ایرانی هم از بقیه مردم دنیا افسرده تر و بیمارتر باشند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۳ ۲۰:۰۱

انتظار دارید با این تفاوتهایی که دولت در مورد زنان و مردان می گذارد زنان هم افسرده نباشند از قانون لایحه حمایت از خانواده تا سهمیه 20%متاهلین کنکور که به ضرر بیشتر خانمها است و سهمیه بندی جنسیتی کنکور و........ موردهای دیگر گرفته انتظار دارید زنان از زندگی دراین جامعه شاداب باشند واقعا" برای خودمان متاسفم.

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۳ ۱۹:۴۴

عزیز مسئول سایت تیتر خبرتون ایراد داره البته اگه منظورتون بیش از 22 درصد زنان ایرانی به به افسرده اند که یه به کمه وگرنه به زیادیه. چی گفتم

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۳ ۱۹:۲۶

يك دليلش حجاب اجباري است.

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۳ ۱۸:۵۲

آخه بيش از بيست و دو درصد و تقريبا بيست و پنج درصد رو
تو ولايت ما بهش ميگن بيش از 24 درصد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.