سانسور عجیب پوستر یک نمایش برای اجرا در مشهد

کد خبر: ۸۲۷۵۲۳
|
۰۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۶ 23 August 2018
|
10044 بازدید

پوستر نمایش «لیلا و چند مسافر»، کار محمد رحمانیان که در تهران اجرایی موفق را پشت سرگذاشت، برای به صحنه رفتن در مشهد، دچار ممیزی‎های چندباره شده است.

به گزارش خبرآنلاین، نمایش ««لیلا و چند مسافر» به نویسندگی و کارگردانی محمد رحمانیان که قرار است از سوم تا ششم شهریور در سالن موسسه همدم مشهد روی صحنه برود، در تبلیغات محیطی خود در این شهر دچار مشکلاتی شده است.

از جمله پوستر موسیقی- نمایش «لیلا و چند مسافر» تا کنون در مشهد دوبار تغییر کرده است تا اجرایش دچار مشکل نشود. نخست واژه موسیقی که در مشهد حساسیت برانگیز است از روی پوستر حذف شده و نام نمایش هم به «چند مسافر» تغییر کرده است. در ادامه هم تصویرهای بازیگران زن و رضا یزدانی (خواننده) از روی پوستر نمایش قیچی شده‌اند.

این ممیزی‌ها در حالی روی پوستر این نمایش صورت گرفته است که مضمون و موضوع آن به دفاع مقدس و زیارت امام رضا (ع) مربوط است؛ بخش اول این اثر اجرایی با عنوان «لیلا»، روایت عاشقانه یک جانباز شیمیایی و مدرس موسیقی است و قسمت دوم با عنوان «چند مسافر»، نمایشی است با پنج شخصیت که روایت خود از مواجهه با امام‌رضا(ع) و حرمش را نقل می‌کنند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟