گزارش
حراج مضحک16طلا دررشتهگمنام بهنفعاندونزی/پنچاکسیلات کجابود؟
پنچاک سیلات را می توان ناشناخته ترین ورزشی دانست که در بازی های آسیایی به اجرا درآمد. ورزشی که علاوه بر ناشناخته بودن 16 مدال طلا نیز در خود داشت.
به گزارش تابناک ورزشی، یکی از عجیب ترین بازی هایی که در روزهای اخیر در بازی های آسیایی جاکارتا به اجرا درآمد پنچاک سیلات نام دارد. ورزشی که 16 مدال طلا در خود داشت و عدم حضور نماینده ای از ایران باعث شد تا اندونزیایی ها بتوانند به کسب چند مدال طلا از این ورزش، در جدول رده بندی از ایران پیش بیفتند.

اما ورزش پنچاک سیلات چیست؟ کشورهای آسیایی اکثراً دارای رشته رزمی مخصوص خود می باشند و اندونزی از این قاعده مستثنا نیست. پِنچاک سیلات واژهایست که به هنرهای رزمی کشور اندونزی اشاره دارد. این رشته در برنامهه مسابقات بازیهای آسیایی هنرهای رزمی ۲۰۰۹ بانکوک (در ۱۱ بخش) و بازیهای آسیایی داخل سالن ۲۰۰۹ هانوی (در ۱۵ بخش) قرار داشت. در بازی های آسیایی جاکارتا این ورزش 16 مدال طلا در خود داشت که تعدادی از آنها نصیب ورزشکاران اندونزیایی شد.
این رشته یک سیستم پیچیده از حرکات دفاعی و حمله ای است که بر اساس تنوعی از ضربات و حرکات دست، پا، پرتاب، قفل مفصل و همچنین مبارزه با سلاح را در بر می گیرد. تکنیکهای آن بر روانی و پیوستگی حرکات استوار است که موثر بودن مبارزه را موجب می گردد. سلاحهای بکار رفته در این رشته شامل: چاقو، چوبهای بلند و کوتاه و شمشیر است.
این ورزش هفت روش برای مبارزه دارد که عبارتند از ضربات با کف دست، مبارزه بر روی زمین، استفاده از لگد های کنترلی و درو کردن با پا، حرکات سریع و کنترل شده، استفاده از ضربات قدرتی و استفاده از سلاح.
با اتمام مسابقات پنچاک سیلات به نظر می رسد باید قبول کنیم که اندونزی که در حال حاضر نیز با اختلاف پنج مدال طلا از ایران بالاتر است در نهایت با حضور در رده چهارم جدول کسب مدال ها به کار خود پایان می دهد و کاروان ورزشی ایران در نهایت به عنوان پنجمی بازی های آسیایی جاکارتا دست پیدا خواهد کرد چرا که احتمال کسب پنج مدال طلا برای رسیدن به حد نصاب 22 طلا در جدول رده بندی وجود ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
میزبان ، پول خرج کرده ، مدیریت داشته ، دلسوزی داشته ، تاسیسات ورزشی ساخته ، پس باید امتیاز میزبانی هم داشته باشه و این کاملا عادلانه و طبیعیه
وقتی در 2009 هم این ورزش بوده و مدال داشته پس چندان هم ناشناخته نبوده دستکم برای مسئولین مربوطه!!!!!!
تعللی دیگر از مسئولین خواب آلوده !!!!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.