فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

۶۹ میلیارد کلاهبرداری به بهانه تهیه ویزا

کد خبر: ۸۳۷۶۰۶
|
۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶ 27 September 2018
|
3483 بازدید

فرمانده انتظامی‌استان تهران از دستگیری یک زن تبعه افغانستان با بیش از 69 میلیارد ریال کلاهبرداری به بهانه تهیه ویزای کانادا در ورامین خبر داد.

به گزارش عصر ایرانیان، سردار عبدالرضا ناظری در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی اجرای طرح عملیاتی ذوالفقار 97 در شرق استان تهران و در راستای طرح شکایت فردی از اتباع کشور افغانستان مبنی بر وقوع یک فقره کلاهبرداری میلیونی توسط یک خانم به بهانه تهیه ویزای کانادا ، بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: با تحقیقات میدانی پلیس مشخص شد این متهمه با استفاده از وعده‌های فریبنده به بهانه تهیه ویزای خانوادگی کشور کانادا ،اقدام به کلاهبرداری از هموطنان افغانی خود در سراسر ایران کرده و در حال حاضر متواری است .

سردار ناظری تصریح کرد:ماموران پس از چند روز کار اطلاعاتی دقیق، رد این وی را در اردوگاه اتباع بیگانه در شهر مشهد مقدس می‌زنند و با هماهنگی مقام قضائی متهمه را که قصد خروج از کشور را داشت دستگیر و به پلیس آگاهی استان منتقل کردند.

این مقام انتظامی‌خاطر نشان کرد: وی که در ابتدا قصد منحرف کردن ماموران با هویت جعلی را داشت در نهایت پس از مواجهه با ادله محکم پلیس به 160 فقره کلاهبرداری به بهانه تهیه ویزای کانادا برای اتباع افغانستانی مقیم ایران به ارزش بیش از 69 میلیارد ریال اعتراف کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟