گوترش خواستار توقف فوری خشونت در یمن شد

کد خبر: ۸۴۸۳۲۱
|
۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۷:۳۵ 03 November 2018
|
4357 بازدید

آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد خواستار توقف فوری خشونت در یمن و توقف حملات به مناطق مسکونی و زیر ساخت های این کشور شد.

به گزارش مهر به نقل از المیادین، گوترش از همه طرف های درگیر در یمن خواست تا اجازه ورود مواد غذایی و سایر کالاهای اساسی را بدهند.

وی همچنین با تاکید بر اینکه نشانه های سیاسی مثبتی در مورد یمن وجود دارد، گفت که باید تمام تلاش خود را برای افزایش فرصت ها برای رسیدن صلح به کار ببندیم.

دبیر کل سازمان ملل عنوان کرد: در صورتی که تحرک جدی صورت نگیرد، ۱۴ میلیون شهروند یمنی طی ماه های آینده با گرسنگی و قحطی مواجه خواهند بود.

لازم به ذکر است عربستان همراه با چند کشور دیگر از فروردین سال ۱۳۹۴ اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی یمن به قدرت کرد.

این تجاوز نظامی تاکنون هیچ یک از اهداف اعلامی ائتلاف سعودی را محقق نکرده است و سبب ویرانی کشور یمن و کشتار و آوارگی مردم این کشور شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟