آخرین خبرتهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ
2بازدید

کویت تاریخ خود را بار دیگر مرور کند؛

تکرار گستاخی رسانه‌های کویتی و سکوت بی‌معنای ما

بیشترین خدمت را از میان همسایگان در سی سال اخیر ایران به کویت کرده است، پناه دادن کویتی‌های مهاجر در جریان حمله عراق به این کشور و پذیرایی از آنها تا زمان برگشتن آرامش به اوضاع کویت و مهار برخی چاه‌های نفت این کشور ذره‌ای حاشیه خلیج فارس از جمله محبت‌های مردم و حکومت جمهوری اسلامی ایران به کویت بوده... نویسنده این مقاله، ایران هسته‌ای را خطری فوق‌العاده وحشتناک برای منطقه خوانده است و مانورهای نظامی ایران را با وقاحت تمام، «عربده تمام نشدنی ایران» می‌نامد.

تکرار گستاخی رسانه‌های کویتی و سکوت بی‌معنای ما

حافظه تاریخی منطقه و رخدادهای سه دهه اخیر در خاورمیانه به خوبی نشان می‌دهد که تفکر و دیدگاه کشورها نسبت به یکدیگر چگونه بوده و دیپلماسی منطقی و بر پایه حسن همجواری ایجاب می‌کند که پیش از هر گونه تحلیلی درباره رویدادهای جاری، نخست به پیشینه آن رویداد نگاهی داشته باشیم.

به گزارش «تابناک»، اگر جمهوری اسلامی ایران اکنون به یکی از قدرتمندترین کشورهای منطقه تبدیل شده و به فناوری پیشرفته لیزر و هسته ای دست پیدا کرده، تنها به دلیل لزوم قدرتمندبودن در منطقه ای است که همواره مورد طمع قدرت‌های فرا منطقه‌ای بوده و هست و منطق حکم می‌کند که کشورهای آسیب پذیر خود را در برابر این قدرت‌ها هرچه بیشتر تقویت کند.

اما فرآیند قدرت گرفتن ایران در منطقه، گویی به مذاق برخی کشورها خوش نیامده و هرچند سران این کشورها از بیان شفاف و صریح این ناخرسندی ابا دارند، در مقابل رسانه‌های دولتی‌شان جور آنها را در شدیدترین و غیر منصفانه ترین مواضع در برابر این پیشرفت‌ها می‌کشند.

بر پایه این گزارش، کویت کشوری است که در سه دهه اخیر، همواره از سوی عراق مورد هجوم بوده و عراق ـ پیش از استقرار دولت کنونی ـ همواره کویت را استان 19 خود می‌دانست.

این کشور بیشترین صدمه در تاریخ چند دهه‌ایش را که در واقع اشغال تمامیت ارضی اش بود به واسطه دستور و اقدام صدام از ناحیه کشور برادر، دوست و هم‌نژادش عراق دید و غارت تمامی اموال و آتش زدن چاه‌های نفت کویت در زمان اشغال، توسط صدام صورت گرفت و اسرای کویتی توسط صدام همچنان مفقود الاثر هستند.

جالب اینجاست که در هشت سال جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، بیشترین کمک‌های مالی را کویت به عراق اهدا کرد و این جمله در میان اعراب ضرب‌المثل شده بود که «وضع عراق کویت شده!»

و اما از این سو، بیشترین خدمت را از میان همسایگان در سی سال اخیر ایران به کویت کرده است، پناه دادن کویتی‌های مهاجر در جریان حمله عراق به این کشور و پذیرایی از آنها تا زمان برگشتن آرامش به اوضاع کویت و مهار برخی چاه‌های نفت این کشور ذره‌ای حاشیه خلیج فارس از جمله محبت‌های مردم و حکومت جمهوری اسلامی ایران به این شیخ نشین حاشیه خلیج فارس بوده است.

همچنین ایران در همه این سال‌ها یکی از بهترین روابط در میان کشورهای عربی را با کویت برقرار کرده و همواره به دیده احترام به این کشور کوچک حاشیه خلیج فارس نگاه می‌کند.

اما در پاسخ کویتی‌ها در سال‌های اخیر اقداماتی مانند اخراج بی مورد ایرانی‌های مقیم این کشور، حمله‌های پی درپی رسانه‌های دولتی‌شان به ایران و موضع‌گیری‌های دو یا چند پهلو در قبال مسائل حساس مربوط به ایران همانند پرونده هسته‌ای و تحریم‌ها را غیر منصفانه در دستور کار خود قرار داده‌اند.

این گزارش می‌افزاید: اکنون در جدیدترین اقدام ضد ایرانی کویتی‌ها، روزنامه «السیاسه»، چاپ کویت که مدیریت آن را یکی از شیوخ کویتی که از مقامات این کشور نیز به شمار می‌رود، بر عهده دارد، با بی شرمی تمام در مقاله ای با نام «منطق طهران الصدامی» ـ منطق صدامی تهران ـ با اشاره به پیشرفت جدید ایران در علوم هسته‌ای و فناوری‌های لیزری، به آنچه وی نقش مخرب! ایران در منطقه می‌خواند، اشاره می‌کند.

نویسنده این مقاله، ایران هسته‌ای را خطری فوق‌العاده وحشتناک برای منطقه خوانده است و مانورهای نظامی ایران را با وقاحت تمام، «عربده تمام نشدنی ایران» می‌نامد.

در ادامه این نوشتار، نویسنده کویتی اعتراض ایران به استقرار سامانه‌های موشکی آمریکا در برخی از کشورهای عربی را بی منطقی و بی ادبی! ایران معرفی می‌کند و از این سو، نمایش ادوات جنگی در ایران را منبع وحشت برای کشورهای عربی معرفی می‌کند.

نکته جالبتر اینکه، نابودی اسرائیل و صهیونیزم را که سیاست ظلم‌ستیزی جمهوری اسلامی است، تکرار سخنان صدام! تلقی کرده و این اقدام ایران را به نوعی ملامت می‌کند.

حال با توجه به نوع برخورد رسانه‌های کویتی ـ که عموما هم دولتی هستند ـ با مسائل ایران، به نظر می‌رسد یادآوری پیشینه این کشور و خدماتی که ایران به آنها داشته و همچنین برشمردن دشمنان اصلی‌شان بر پایه تاریخ سیاسی ـ امنیتی منطقه، برای این کشور ذره‌ای حاشیه خلیج فارس از سوی دستگاه دیپلماسی کشورمان خالی از فایده نباشد و نباید فراموش کرد که گستاخی رسانه‌ای کویتی‌ها، خواه ناخواه بر مردم آن کشور و کشورهای همسایه اثر سوء داشته و راه را برای گستاخی دیگر کشورها در برابر کشورمان هموار خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۱ ۱۳:۳۳

اگر كويت ارزش ندارد چرا اينقدر بينندگان شاخ و شونه ميكشيد

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۱ ۱۲:۰۹

چرا سکوت می کنیم؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۱ ۱۲:۰۵

مواضع آشتي گراياته وزارت خارجه ما تا كي مي خواهد ادامه يابد حالاكويتي كه كمتر از 24 ساعت به آتش كشيدهشد هم واسه ما سرس تو سرا در آورده وا اسفا ننگ بر هر بي غيرتي كه منافع ملي را فداي منصب ميكند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۱ ۱۱:۵۴

خوبه که چندتا مشوک فقط درست کردیدکه این همه خط ونشون می کشیدبه کشورهایی که از لحاظ قدرت ووسعت ضعیف باشند دیگر حق اعتراض و انتقاد راندارند .بابا شما دیگه کی هستید دست امریکا رااز پشت بستید.

ali۱۳۸۸/۱۱/۲۱ ۱۱:۲۲

من از تابناک خواهش میکنم نظراتی که حاوی توهین فحاشی و یا نظرات ضد قومی است را منتشر نکنید. در کجای دنیا این نظرات منتشر میشوند.
بزرگ کردن مقاله یک روزنامه محلی به انجا میرسد که برخی به هموطنان عزیز عرب خودمان هم توهین میکنند.

آبادانی۱۳۸۸/۱۱/۲۱ ۱۱:۲۰

میخواین یه سد باز کنیم همشون رو آب ببره ؟ ؟
یا این که با بچه های محل یه سر بریم کتک مفصل بزنیمشون

شاهوردي۱۳۸۸/۱۱/۲۱ ۱۰:۴۰

من بعنوان يك شهروند مسلمان ايراني ماندم چه جوابي به اين گستاخي بدهم مثلا جواب قاطع بدهيم تبعات دارد و اگر قاطع نباشيم اين طوري زبانشان دراز مي شود.

به تو چه۱۳۸۸/۱۱/۲۱ ۰۹:۴۹

تابناك دست از تحريك بردار ناسيوناليسم در كشورهاي مبدأ (اروپايي) بعد از جنگ دوم جهاني تمام شد و اكنون به اتحاد رسيدند كشورهاي اسلامي به تنهايي چند برابر قاره اروپا هستند لطفاً‌از اتحاد سخن بگوييد اختلافات فقط يك مشت آدم ساده و بچه فكر را تحريك مي كند از اينكه وقت خودم را صرف اين اراجيف كردم از خودم خجالت مي كشم

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۱ ۰۹:۰۳

چرا نارحت میشین. باور کنین اونها منظورشون مخاطبان خارج از کشورشون نبوده. اصلا منظوری به ایران نداشتند. تنها خوراک داخلی داره تا به این بهانه بتونند پولهاشسون رو بریزند توی جیب آمریکا و اسرائیل که ازشون در برابر ایران دفاع کنه. اگر این حرفها رو نزنند چطور میتونند پول خرج خرید جنگ افزارهای آمریکایی بکنند؟

نصیری۱۳۸۸/۱۱/۲۱ ۰۷:۲۴

السیاسیه لطفا
چز

رضا۱۳۸۸/۱۱/۲۱ ۰۲:۳۰

برادران عزيز - روزنامه السياسه در كويت معروف به روزنامه سعودي است .
نبايد جواب داد - جواب ابلهان خاموشيست
- با يه حرف شما ما شيعيان كويت مصيبتمون شروع ميشه

بچه که زدن نداااااره >

این جارالله واقعا ... آل سعوده بیشعور

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۶:۱۳

كويت !!!!!!! تو هم ؟؟؟؟؟؟؟ بابا بي خيال اين السياسيه و سردبير احمق آن .

علي مهبد۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۵:۳۵

گستاخي كيلويي چند بابا؟؟؟
چرا اينقدر نازك نارنجي شديم چيزي نگفته بنده خدا؟؟!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۴:۳۸

من از اون كسي كه نظر داده ومي گويد كه عربها لياقت ندارن يا ارزش ندارن خيلي ناراحت ودلگير شدم انصاف هم چيز خوبيست مگه ما هموطنان عرب شما نيستيم مگه ما در مقابل عراق نايستاديم مگه بيشترين ضرر رو خوزستان و اعرا ب نكردن. برادر عزيرم طبق امار بنياد شهيد از 16000 شهيد خوزستان 12000 عرب بودند يعني بيش از دو سوم . پس بياييد عرب وعجم نكنيد .شايد سياست دولت مردان ما در مقابل كشورهاي عرب بد و بجاي جاذبه ، دافعه داشته

parsa۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۴:۳۸

از ماست که بر ماست؟ بهتر بود بعضی مسئولین که از احترام و نقش برجسته ایران عزیز در معادلات منطقه و حتی دنیا بحث می کنند این خبر را مطالعه و جواب قانع کننده ای به مخاطببن بدهند.به امید بازگشت عزت و بزرگی به ایران بزرگ

azad۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۴:۱۹

rouznameha dar kuwait dolati nist ke shoma az kuwait asbani hastid . shoma bayad rouznameh ra naqd konid.

شهروزاریا۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۳:۱۱

دولت مردان ما بایدجواب دندان شکن اینگستاخی بی شرمانه راطوری بدهندتادرس عبرتی برای دیگر...گردد اینشااله

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۲:۵۶

مورچه چیه که کله وپاچه اش چه باشد امثال اینها که عرضه ندارند دماغشان را بالا بکشند واز قدیم گفته اند به هر سگی که پارس می کنند نباید توجه کرد

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۲:۴۳

یکم به این کامنت ها نگاه کنید و کامنتهای دیگر با دقت نگاه کنید و بخوانید
اگر ما قدرت امریکا را داشتیم می گذاشتیم کسی جیکش در بیاید؟
باید از خودمان خجالت بکشیم
حالا در یک روزنامه خارجی یک چیزی نوشته باید این گونه خشونت بخرج دهیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۲:۴۲

بابا چه متحدی؟ همه به فکر منافع کشورشونن. مثلا همین ونزوئلا بنزین رو 200 تومان گرونتر به ایران فروخت

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۲:۳۸

این انتظار بالایی است که یک زمانی ایران به چند نفر کویتی کمک کرده است و حالا تمام کویتی ها دستبوس ایران باشند انها هم نظرات و عقاید متقاوتی دارند همانطور که در ایران خودمان این گونه است

علی مقیمی۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۲:۱۶

سلام . من سه روز است از امارات آمده ام . متاسفانه اولین چیزی که در فرودگاه مواجه شدم باز هم رفتار پلیس با ایرانیان . چشم نگاری و... ودیدن مردم کشورهای دیگر که چقدر راحت بدون آن مراحل رد می شدند سپس رفتم هتل در آنجا نقشه جعلی خلیج .ع ... و... هزاران چیز دیگه از دختران ایرانی و .... واقعا دآریم کجا می رویم . از ماست که بر ماست

AMIRNEZAM۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۱:۵۷

سلام : نسل ايراني قرار است به برج ثريا برود و هم اينكه به ضرب شمشير ، غيرت و معرفت و دين را به همه اين انگلها يادآوري كنيم ...

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۱:۴۶

كويت كوچك است -بي اثر است.
كشوري است كه رهبران آن عموما سست اراده اند.
جدي گرفتن آنها درست نيست.
مانند برادر كوچكي است كه مي توان با اندك تاملي از كنارش گذشت.
كويت متفكر ندارد دانشمند ندارد-اين كشور فقط پول دارد كه آن هم منشا ي اصيل ندارد.
سرمايه را با كار بدست نياورده ، بنابر اين تمام مي شود و روزي كه كفگيرش به ته ،ديگ رسيد حال و روزش ديدني است.
كويت را جدي نگيريد.
ما در آينده ي نزديك به چند حيات خلوت نياز داريم ، يكي از آن ها كويت است.يكي امارات.
امارات انبار برخي تجهيزات ما خواهد شد.آن زمان كه رسيد ،كه دير هم نيست ؛ حيات خلوت بحرين عزيز هم خواهد بود.پس سخت نگيريد ؛ ماجرا اين است كه اين حرف ها را مي گويند . ترس آن ها از اين قرار است !!. تا حدودي به آنها حق هم بدهيد .آن زمان كه آدمي به سرنوشت محتومش پي برد ، اين نگراني ها طبيعي هم هست.

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۱:۴۳

اين مقاله از لحاظ محتواي سياسي كاملا درست است ولي ظاهرا نويسنده آن با امور كويت چندان آشنا نيست.
روزنامه السياسه از لحاظ قانوني دولتي نيست همچنين صاحب آن از خاندان حاكم و مقام دولتي نيست. هرچند همه روزنامه ها به نحوي با دولت يا اصحاب سرمايه وصل هستند. ولي ديدگاه السياسه لزوما دولتي نيست بلكه احمد جارالله وابسته تمام عيار به انگليس و آمريكا است و البته تا قبل از سقوط صدام قلم به مزد صدام نيز بود.

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۱:۲۳

همکاران محترم سایت تابناک ! مطبوعات کویت بویژه روزنامه السیاسة و الوطن هموارهاز ابتدای انقلاب تاکنون نسبت به جمهوری اسلامی موضع خصمانه داشته اند .بارها یادداشت اعتراض نسبت به مطالب ضد ایرانی انان به دولت کویت داده شده ومقامات جمهوری اسلامی در دبدارهای دوجانبه با وزیر خارجه وحتی امیر کویت مساله را مطرح کرده اند ولی واقعیت اینست که دولت توان برخورد با انان راندارد. روزنامه السیاسة متعلق به احمد جارالله است که عنصری مزدور بوده وهم اکنون سخنگوی عربستان سعودی است وسالیانه بیش از ده میلیون دلار از عربستان پول میگیرد ( ضمنا شیخ هم نیست ووابستگی به خاندان حاکم ندارد) و روزنامه الوطن هم متعلق به شیخ علی خلیفه یکی از اعضاء خانواده حاکم است که باسفارت امریکا کار میکند ودر ان چند نویسنده کویتی صهیونست هم قلم میزنند . از انجا که پشتگرمی این دو روزنامه به عربستان وامریکا است لذا دولت قادر به برخورد با انها نیست و دستگا قضایی فاسد کویت نیز به شکایات رسیدگی نمی کند . مراتب صرفاجهت اطلاع ان سایت ایفاد گردید وقابل انتشار نیست .

علیجان۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۱:۲۱

شاید روزی کویت استان 35 ایران شد

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۰:۵۹

ميگن ناپلئون در يكي از لشكركشي هاي عظيمش از كنار دهي گذشت. وقتي آخرين افراد لشكر از كنار ده رد ميشدن مردم اون دهكده به طرف لشكريان ناپلئون يا حمله كردن يا يه چيزهائي پرتاب كردن. به هر حال از اون به بعد مردم اون دهكده افتخار كردن كه ناپلئون و لشكرش را شكست دادن. مثل اينا واقعا همين يه ذره است

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۰:۳۷

الجار ثم الدار به قول ایمه اطهار ( ع) ما باید بهترین روابط را با همسایگان داشته باشیم.

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۰:۳۲

کویت در زمان جنگ هم با در اختیار گذاشتن جزیره بوبیان به عراق عملاً وارد جنگ با ایران شد ولی مسئولین سیاست خارجی ایران برخی اوقات حافظه تاریخی ملت را به سخره میگیرند.اعراب تا بحال چه فایده ای به حال ما داشته اند.همواره در آغوش دشمنان ایران بوده اند و ما چشمها را بسته ایم .

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۱۰:۱۰

به کویت حمله کنیم بچه ها؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۹:۳۰

آقا سياست خارجي خودتونو اصلاح كنيد، چي شده كه تمام دنيا با ما بده شدند چرا در زمان جناب آقاي خاتمي از اين اتفاقا نميافتاد مگه نه اينكه در زمان خاتمي منافقان در ليست سياه آمريكا قرار گرفتند،مگر نه اينكه فرانسه با حمله به مقرهاي منافقين آنها را دستگير كردند،مگر نه اينكه كشورهاي اروپايي چپ و راست از آقاي خاتمي جهت ديدار از كشورشان دعوت ميكردند،سياست خارجي ايران در آن زمان چگونه بود، ما انسانيم و شعور داريم و مفهميم، الان چي، عزت و اقتدار ما كجاست ؟اين عربهاي حاشيه خليج فارس با اينهمه برخوردهاي توهين آميز با ايران و مردم پس چرا كاري نميكنيد، چرا كشور آذربايجان مسافران ايراني را در فرودگاه سي ساعت بدون ارائه هيچ سرويسي رها ميكنند وقتي كه مسافري اعتراض ميكند در عوض ميگويند ماهيچ مسئوليتي در قبال شما نداريم در صورتي كه در همان لحظه به ديگر مسافران خارجي سرويس ميدادند و هزاران نمونه ديگر، چرا ما اينقدر خودمونو چسبونديم به موريتاني،كومور،قمر و ونزوئلا ؟ به خاطر اينكه با اعمال سياستهاي غير اصولي جايگاهي در ديگر كشورها نداريم (وقتي شيري زخمي و يا درمانده ميشه ديگر روباه هم به خودش اجازه ميده به شير تعرض كنه)،به قول معروف خود كرده را تدبير نيست ،از ماست كه بر ماست

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۹:۰۴

اينها مثل مگس دور سر شير هستند

جعفر۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۸:۵۵

بیشین بینیم بابا.زاغارت...

DKASH۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۸:۵۲

(قصد بیان مسائل سیاسی رو ندارم) در پاسخ یکی از عزیزانی که گفت ما ایرانی ها بودیم که کشورهای حاشیه خلیج فارس رو آباد کردیم، باید بگم که اگر ایران کشورهای حاشیه خلیج فارس رو آباد میکنه پس چرا شهرهای خودش رو آباد نمیکنه؟؟؟ اگر میخواهید حقیقت رو ببینید به خرمشهر یه سفر کوچیکی داشته باشید....

ايرج۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۸:۳۴

در ايران هم كلي رسانه وجود دارد . مقامات رسانه اي هم داريم كه خوب است به جاي حرفهاي كليشه اي و نخ نما و تكراري جواب چنين مطالبي را بدهند. رسانه هاي زيادي هم داريم كه توانا هستند و با هدايت مسئولين مي توانند مطالب مناسبي بگويند، بنويسند و پخش كنند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۸:۳۲

این است دیپلماسی فعال

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۸:۳۱

از ماست که بر ماست كويت درحدي نيست كه در مورد آن بتوان صحبت كرد ولي روزي بايد تاوان اين پر رويي را بدهند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۸:۰۸

نوشته نشان مي دهدنويسنده محترم ازسياست هيچ سررشته اي ندارد.آقاجان محبت دردنياي سياست هيچ مفهومي نداردواگرايران كمكي به آنهاكرده فقط خواسته جاپايي براي خودش پيداكندولاغير!حالا اگرهم خواستي درج نكن

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۸:۰۵

اعراب کینه تاریخی نسبت به ایران و ایرانی دارند متاسفانه مواضع ضعیف دولتمردان ما و بعضی سیاست های غلط اجازه این بروز عقده ها را به آنها میدهد ...متاسفم

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۸:۰۲

لابد اینم مظلومه غرامت جنگ 8 ساله رو میخواد

pak۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۸:۰۰

تا ما باشیم بدونیم با کی باید رابطه داشته باشیم!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۷:۵۸

اگر فعاليتهاي ايران را كويت انجام مي داد دولت ايران بيش از اينها مي گفت!!!!
سر پيچي از قوانين بين المللي آيا جاي تقدير و تشكر دارد؟

جواد-ا۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۷:۵۸

جناب کومور،موریتانی،ونزوئلا انتظار داشتی کشورهای استعمارگری همچون امریکا،انگلیس وفرانسه متحدان ماباشند واقعا"برای افرادی مثل شما تاسف میخورم.

ستار۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۷:۵۳

دوستان عزیز توجه کنند که اقدام رسانه ای یک نشریه فقط در حد تحلیل و بررسی است نه اعلان جنگ.چنین مسائلی حتی در روزنامه های اروپائی بر علیه آمریکا هم دیده میشود در حالیکه اروپا و آمریکا از هرلحاظ با یکدیگر متحد هستند.در ضمن مطالب یک روزنامه دیدگاه همه مردم آن کشور نیست بلکه دیگاه بخشی از مردم یا بخشی از حاکمیت است که برای تنویر افکار عمومی و رد تحلیلهای اشتباه آن روزنامه باید سفارتخانه ایران و رسانه های کشورمان بطور فعال وارد عمل شوند.باید در مقابل هر تهاجمی متناسب با آن برخوردکرد.هیاهو و دشنام و توهین به یک گزارش یا تحلیل سیاسی منطقی به نظر نمیرسد.

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۷:۴۹

حالا قدر خاتمی را بدونید.اقتدار یعنی اون
نه این!!

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۷:۴۱

يادتون باشه شما به خيلي كشورهاي ديگه هم كمك كردين...

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۷:۰۹

بازهم دست از حمايت عربها برنداريد

j۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۱:۰۶

یه روزی جرات نداشتن به ایران نگاه چپ کنن حلا زبون درازی هم میکنن متاسفانه.

داداشی۱۳۸۸/۱۱/۲۰ ۰۱:۰۶

مرد مومن ایران باید هم سیاست عزیز بودن و هم سیاست وحدت با کشورهای همسایه و اسلامی رو با هم پیش ببره ولی یادمان نرود که در دولت هر کشور آدمهای مختلفی هستند و همه رو نباید با هم یکی دونست.
به هر حال باید این دست نشانده های آمریکا را باید تحمل کرد و ریشه اینها که آمریکاست رو باید خشکاند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.