کیفیت غذای دانشجویی به ته دیگ خورد

درحالی که تنها ۲ ماه از آغاز سال تحصیلی می گذرد، نبود کیفیت و بهداشت لازم در تهیه و توزیع غذای دانشجویی منجر به اعتراض دانشجویان در برخی دانشگاه ها شده است.
کد خبر: ۸۵۲۸۹۳
|
۲۸ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۳ 19 November 2018
|
8319 بازدید

درحالی که تنها ۲ ماه از آغاز سال تحصیلی می گذرد، نبود کیفیت و بهداشت لازم در تهیه و توزیع غذای دانشجویی منجر به اعتراض دانشجویان در برخی دانشگاه ها شده است.

به گزارش تابناک، دانشجویان برخی دانشگاه های کشور از جمله تربیت مدرس، صنعتی امیرکبیر، دریانوردی چابهار، رازی کرمانشاه، بناب و گرمسار طی دو ماه گذشته به کیفیت و سلامت غذای دانشجویی اعتراض داشتند که برخی از این اعتراضات در تجمع ها و برخی نیز با تدوین نامه، نمود پیدا کرده است.

کیفیت غذا سال ها است که یکی از مهم ترین دغدغه های صنفی دانشجویان به شمار می رود اما به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه و تورم موجود در کشور بیش از گذشته موجب اعتراض دانشجویان در ماه های اخیر شده است.

اعتراض دانشجویان به غذا در غربی ترین دانشگاه کشور

غذای دانشجویی مشکلی است که بسیاری از دانشجویان با آن مواجه هستند و لازم است مسئولان دانشگاهی برای رفع آن برنامه ریزی کنند. در ابتدای سال تحصیلی جاری دانشجویان غربی ترین دانشگاه کشور از وضعیت تغذیه ناراضی بودند.

دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه نسبت به وضعیت تغذیه در این دانشگاه اعتراض داشتند و این اعتراض منجر به برگزاری تجمع شد.

 

 

وجود «کرم» در غذای دانشجویان دانشگاه دریانوردی چابهار

وجود کرم در غذا، توزیع ماست فاسد و غیربهداشتی بودن محیط توزیع غذا در دانشگاه دریانوردی چابهار نیز از موضوعاتی است که در ابتدای سال تحصیلی جاری صدای اعتراض دانشجویان این دانشگاه را بلند کرد.

دانشجویان این دانشگاه در اعتراض به مشکلات تغذیه ای در دانشگاه خود، سینی های غذای را به نشانه اعتراض در محوطه این دانشگاه رها کردند.

وجود حشرات و گاهی پیدا شدن شی در غذای دانشجویان موضوع تکراری است که این سال ها دانشجویان دانشگاه های مختلف با آن مواجه بودند و همین امر موجب اعتراض آنها به نبود کیفیت و نظارت لازم بر طبخ و توزیع غذا شده است.

دستکش در غذای دانشجویان دانشگاه بناب

دانشجویان دانشگاه بناب تبریز نیز از این موضوع مستثنی نبوده و با ارسال تصاویری به وجود دستکش و مگس در غذای این دانشگاه اعتراض داشتند.

کاهش کیفیت غذای دانشجویی به رستوران دانشگاه امیرکبیر رسید

کیفیت و حذف وعده غذایی روز پنجشنبه موجب شد تا تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در روز ۳۰ مهرماه اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کنند.

این دانشجویان به نشانه اعتراض ظرف های غذای خود را در صحن دانشگاه رها کردند.

دانشجویان این دانشگاه معتقدند که کیفیت غذای دانشجویی این دانشگاه بسیار پایین است و باید مسئولان دانشگاه فکری به حال این وضعیت داشته باشند.

دانشجویان دانشگاه گرمسار نیز با ارسال عکسی از کیفیت غذا در این دانشگاه گلایه داشتند.

اعتراض دانشجویان تحصیلات تکمیلی به کاهش کیفیت غذا

کاهش کیفیت صدای اعتراض دانشجویان بزرگترین دانشگاه تحصیلات تکمیلی کشور را نیز طی روزهای درآورده است به نحوی که این دانشجویان دست به تدوین نامه و در نهایت تجمع اعتراضی زدند.

این دانشجویان نامه ای با محوریت مشکلات صنفی به ریاست این دانشگاه ارسال کردند و پس از آن نیز طی چند روز متوالی اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند.

در حال رفع مشکلات هستیم

کیفیت و بهداشت غذای دانشجویی مهم ترین موضوعاتی است که پس از بحث آموزش باید در دانشگاه ها مورد توجه قرار گیرد چراکه این دوعامل تاثیر مستقیمی بر فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه ها خواهد داشت.

مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان نیز اشاره ای به مشکلات تغذیه ای در دانشگاه ها به دلیل نوسانات قیمت ها در بازار دارد اما معتقد است که سازمان امور دانشجویان در حال رفع این مشکلات است.

وی پیش از این گفت: با توجه به شرایط موجود مقداری در تامین مواد اولیه غذاخوری های دانشجویی مشکلاتی داشتیم که در حال رفع آنها هستیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: ممکن است شرایط نوسانات بازار در برخی دانشگاهها بر کیفیت مواد اولیه غذای دانشجویی تاثیرگذار بوده اما برای جلوگیری از این موضوع بدنبال صنعتی سازی رستوران های دانشجویی و راه اندازی رستوران های مکمل هستیم.

صدیقی خاطرنشان کرد: در مجموع نسبت به سال گذشته با افت جدی کیفیت غذای دانشجویی مواجه نیستیم گرچه وقتی غذا در رستوران های دانشجویی در حجم وسیعی پخت و توزیع می‌شود ممکن است مشکلاتی بوجود آید.

تا پایان امسال ۵۰ درصد آشپزخانه های دانشگاهها صنعتی می شود

وی گفت: برای افزایش کیفیت غذای دانشجویی بدنبال صنعتی سازی آشپزخانه های دانشگاهها هستیم که این موضوع علاوه بر بحث کیفیت در کاهش مصرف انرژی نیز تاثیر گذار خواهد بود بنابراین تا پایان امسال ۵۰ درصد آشپزخانه های دانشگاهها صنعتی سازی می‌شود و این روند در سال آینده نیز با کمک دانشگاهها و صندوق رفاه دانشجویان ادامه می یابد.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: راه حل دوم برای افزایش کیفیت غذای دانشجویی، ایجاد رستوران های مکمل است که این رویه نیز در دانشگاهها در حال پیگیری است.

وی افزود: در رستوران های مکمل تنوع غذایی برای دانشجویان وجود دارد و غذا با کیفیت بیشتری به دانشجویان ارائه می‌شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در رستوران های مکمل، غذای دانشجویی با یارانه به دانشجویان ارائه می‌شود، بنابراین اکنون دانشجویان از روند فعالیت رستوران های مکمل در دانشگاهها رضایت دارند.

صدیقی اظهار داشت: این مسیر در تمامی دانشگاهها پیگیری خواهد شد.

وی عنوان کرد: طی چند روز گذشته در برخی دانشگاهها به صورت محدود اعتراضاتی در خصوص غذا وجود داشت که با برنامه ریزی های سازمان امور دانشجویان، مطمئنا کیفیت غذا و بهداشت غذای دانشجویی روز به روز افزایش می یابد.

رئیس سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: امیدواریم تا پایان سال آینده هیچ یک از آشپزخانه های دانشگاهها به صورت سنتی غذا طبخ نکنند.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟