پاسخ رامبد جوان به شایعه طلاقش
خبرآنلاین نوشت: رامبد جوان با انتشار کامنتی زیر تصویری که به تازگی از خود و نگار جواهریان منتشر کرده است، به صورت رسمی شایعه طلاقشان را تکذیب کرد.
مدتی پیش در فضای مجازی شایعهای درباره جدایی رامبد جوان و نگار جواهریان پخش شد، شایعهای که در روزهای نخست هفته با انتشار پستی مشترک توسط این دو هنرمند تا حدودی تکذیب شد. جوان و جواهریان به صورت مشترک تصویری از خود کنار کودکان موسسه بهشت امام رضا را در مشهد منتشر کردند تا به این شایعات پایان بدهند.
جوان حتی در زیر این پست اینستاگرامی کامنتی را منتشر کرد و نوشت: «امیدوارم دیگه با دیدن این عکس فهمیده باشین طلاق شایعهای بیش نبوده.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اين آقا زنشو طلاق بده يا نده چه فرقي به حال ما ميكنه !!!!!!!!!!!!!
چرا خیلی ها اینگونه شایعه را زود باور می کنند؟
چون آقای رامبد دست به طلاقش خیلی خفنه !خخخخخخ
این سوء تفاهم به خاطر سوابق این "جوان" عزیز است. برای اینکه ایشون از تب و تاب "جوانی" بیفتند، پیشنهاد می کنم برای دفع و رفع خطر احتمالی فامیل ایشان را به "رامبد پیر" یا لااقل "رامبد جوان دل" تغییر دهیم.
ول کنید. این اخبار فقط افراد را در صدر خبرها میآورد
چند سال دیگه حقیقت معلوم میشود.فعلا به زور به بچسبید تا بعد.
حالا اگر هم بوده باشه بما چه؟؟
چه مشکلی از ما حل میشه
آخه مگه شما چقدر مهم هستید و تاثیر گذار؟؟
بقول رضا مارمولك ما اصلا به تو فكر نمي كنيم
البته در مورد ایشون هیچی بعید نیست.
کار این جوان از بقیه درست تره . یکی یکی و سر فرصت و قانونی .اینو بهش میگن آدم زرنگ .
سلام
کسی که کامنت گذاشته اکانت خود رامبد نیست
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.