رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرجنگ با ایران ترامپ را در انتخابات زمین‌گیر کرد
4بازدید
۰

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری خبر داد

چارتری حذف نمی‌شود

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با کاهش سهم چارتر در شبکه پروازها، بلیت ۸۰ درصد پرواز‌ها به صورت برنامه‌ای به فروش می‌رسد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با کاهش سهم چارتر در شبکه پروازها، بلیت ۸۰ درصد پرواز‌ها به صورت برنامه‌ای به فروش می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی عابدزاده با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به نارضایتی سازمان هواپیمایی و دادستانی از نحوه چارتر شدن بلیت هواپیماها در گذشته، با هماهنگی نزدیک با دادستانی و با همکاری خطوط هواپیمایی، سهم بلیت‌های چارتر در شبکه پروازی کاهش یافته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در برخی شبکه‌های پروازی از جمله مقاصد گردشگری و مناطق آزاد مانند قشم و کیش، اصولا باید پروازها به‌صورت چارتر باشد تا محل اسکان مسافر نیز از قبل تعیین شده باشد، بنابراین حذف کامل بلیت‌های چارتری در پروازها امکان پذیر نیست و در همه جای دنیا نیز، تورهای گردشگری بلیت‌ها را چارتر می‌کنند.

عابدزاده که با خبرگزاری صداوسیما گفت‌‌وگو می‌کرد، افزود: باید به این سمت حرکت کنیم که فروش بلیت به صورت گروهی انجام شود تا ساختارهای گردشگری و تور گردانی بتوانند از این ابزار استفاده کنند و چارتر باید به صورت صدور بلیت گروهی انجام شود.

بنابراین گزارش پیش از این دادستان تهران خواستار حذف کامل بلیت‌های چارتر از شبکه فروش بلیت هواپیما شده بود تا در این فرایند، حقوق مسافران بیشتر رعایت شده و از بروز تخلفات و تکانه‌ای شدید قیمتی در بلیت هواپیما جلوگیری شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.