آخرین خبرواکنش به ادعای بی‌اساس مداخله ایران در یمن
5بازدید
۰

تولیدکنندگان را خودتحریمی بیشتر از تحریم‌ها زمین‌گیر می‌کند

رئیس هیأت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان با اشاره به مشکلات فراوان بر سر راه تولیدکننده ایرانی در شرایط کنونی گفت: بیش از آنکه تحریم‌های خارجی تولیدکننده را از پای درآورد، خودتحریمی‌های داخلی وی را زمین‌گیر کند.

رئیس هیأت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان با اشاره به مشکلات فراوان بر سر راه تولیدکننده ایرانی در شرایط کنونی گفت: بیش از آنکه تحریم‌های خارجی تولیدکننده را از پای درآورد، خودتحریمی‌های داخلی وی را زمین‌گیر کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، رضا امیدوار تجریشی رئیس هیأت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان در دوازدهمین جشنواره ملی تولیدکنندگان جوان و دهمین دوره معرفی چهره‌های ماندگار صنعت گفت: آنچه این روزها از دولت و مجلس انتظار می‌رود اصلاح قوانین زائد به جای صدور بخشنامه‌های لحظه‌ای است.

وی افزود: هم‌اکنون تولیدکننده در حالی با زحمت و مشقات فراوان مواد اولیه و سرمایه در گردش خود و همچنین حقوق و دستمزد کارگران را تأمین می‌کند که بر سر مسیر خود با دست‌اندازهای بسیاری مواجه است.

این مقام مسئول گفت: متأسفانه برخی رفتارهای سلبی تولیدکنندگان را متهم به کم‌فروشی می‌کنند و در این حالی است که مصائب تولیدکننده از سوی سازمان تأمین اجتماعی،‌ امور مالیاتی و بانک‌ها در کنار مشقت ثبت سفارش در گمرکات باعث شده تا بیش از آنکه تحریم‌های خارجی تولیدکننده را از پای درآورد، خودتحریمی‌های داخلی وی را زمین‌گیر کند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.