آخرین خبرواکنش به ادعای بی‌اساس مداخله ایران در یمن
5بازدید
۱۸

دختران کارمند مجرد جزو مشمولان بسته‌های حمایتی

دختران کارمند مجرد جزو مشمولان بسته‌های حمایتی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آخرین اخبار از توزیع بسته‌های حمایتی دولت در راستای حمایت از اقشار مختلف را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، محمد شریعتمداری درباره بسته های حمایتی دولت از اقشار مختلف گفت: مبلغ ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان برای خانوار از یک تا پنج نفر و بالاتر توزیع شده و در حال توزیع است.

وی افزود: توزیع بسته‌های حمایتی برای جامعه مددجویان تمام شده و پشت نوبتی‌های نهادهای حمایتی نیز بسته‌ها را دریافت کرده‌اند. کارمندان دولت و کارکنان آموزش و پرورش نیز مبالغ درنظر گرفته شده را دریافت کرده‌اند واریز برای مابقی نیز بتدریح تحت عنوان سیاست جبرانی در حال انجام است.

وزیر رفاه در پاسخ به اینکه آیا کارمندان زن مجرد در فهرست مشمولان بسته‌های حمایتی قرار می‌گیرند؟ نیز گفت: ما شرط سرپرست خانوار نداریم و همه آنها که زیر سه میلیون تومان دریافتی دارند مشمول سیاست جبرانی دولت می‌شوند. در واقع هر حقوق بگیری را شامل می‌شود.

شریعتمداری افزود: البته یک همپوشانی‌هایی در کارمندان داریم؛ ممکن است یک عضو خانواده از این امکان استفاده کند و عضو دیگر خانواده‌اش نیز کارمند دولت و یا جزو سایر گروه مشمولان باشد که این همپوشانی‌ها رفع می‌شود و به هر خانوار یک بسته داده می‌شود. این نواقص در حال رفع است.

وی با بیان اینکه مرحله سوم واریز برای سایر گروه‌ها از جمله مستمری‌بگیران تامین اجتماعی است اظهار کرد: دو روز گذشته ۳۸۰۰ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه به تامین اجتماعی تخصیص یافت و ۱۴۰۰ میلیارد تومان دیگر کسری وجود دارد که آن را هم تسویه خواهد کرد. به این ترتیب بسته را برای مستمری بگیران تامین اجتماعی هم توزیع می کنیم و این روزها در حال واریز است.

وزیر رفاه با اشاره به اینکه بعد از آن بیمه‌شدگان دیگری هستند که مشمول گروه‌های گفته شده نیستند اما کمتر از سه میلیون حقوق می گیرند و اطلاعات آنها هم دسته بندی شده است گفت: آن دسته از افراد که جزو هیچ کدام از گروه‌های مشمول نیستند و البته تعدادشان هم زیاد نیست، بعد از مرحله سوم بسته‌های خود را دریافت می‌کنند که این افراد می‌توانند از طریق اینترنت مراجعه و به پایگاه‌هایی که اعلام خواهد شد رفته و ثبت نام کنند.

شریعتمداری از صدور دستور رئیس جمهور برای توزیع مرحله دوم سبد حمایتی برای مددجویان خبر داد و گفت: توزیع نوبت دوم بسته‌ها برای مددجویان نیز در همین سال ۹۷ صورت می‌گیرد. البته دولت تعهد قطعی نکرده است که در چند نوبت بسته‌های حمایتی را توزیع خواهد کرد.

وزیر رفاه در پاسخ به اینکه آیا شماره پیامکی برای اطلاع از مشمول بودن یا نبودن افراد اعلام شده است؟ اظهار کرد: چون گروه‌ها همه شناسایی شده و مشخص‌اند در مراحل آخر باید به شکایات افرادی که معتقدند از دریافت بسته‌ها جامانده‌اند رسیدگی شود و آنها که مورد توجه نبودند را در نظر می‌گیریم و رسیدگی می‌کنیم.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناسناس۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۴:۳۲

متاسفانه دخترها هم کارمند شدند و جوانان پسر بیکار هستند. وااسفا!!! آثار مخرب آن تا چند سال دیگر مشخص خواهد شد. فاین تذهبون.

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۳:۱۸

خانم های کارمند هم که ازدواج کردن ولی واقعا گرفتارن رو یه طوری حمایت کنید.... اصلا کارمندا زیر پا دارن له می شن.

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۳:۱۷

من کارمندم چرا بهم پرداخت نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۳:۱۵

منم کارمندم ، همچین چیری ندیدیم .

مهمان۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۳:۰۲

هنوز به اين همه كارگر كه حقوقشان 1200هست وهر3تا4 ماه يكبار حقوقشون ميدن ندادن.

علی رضا۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۲:۵۱

من کارمند رسمی جهاد کشاورزی با حقوق زیر سه تومن هستم و تا حالا چیزی نه برای من و نه برای هیچ کدوم از همکارام واریز نشده،اقای وزیر یا خبر نداری یا خودتو به بی خبری زدی، که در هر دو صورت وای به حال ما

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۲:۲۹

مردم را بدبخت میکنن بعد بسته حمایتی میدن!

ایرانی۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۲:۲۸

به دختر کارمند مجرد بسته حمایتی میدن .یعنی به کسی که یک حقوق کامل میگیره و خرجی هم نداره . بابا شما دیگه کی هستین .آخه چطور به کسی که حقوق کامل میگیره و خزجی هم ندره بسته حمایتی میدین بر چه اساسی آخه اون دختر غیر کارمند مجزد یا زن خانه دار نمی تواند مشمول باشد .بابا من واقعا موندم

کارمند۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۱:۴۶

به هیچ کارمندی پرداخت نشده

علی۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۱:۴۱

کارمندان ثبت احوال تاکنون بسته حمایتی نگرفته اند

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۱:۰۲

من کارمند مرکز بهداشتم هیچ بسته ای که ماندیدیم

کارمند حقوق زیر 3میلیون۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۰:۵۷

به کدوم کارمند تا حالا دادن ما چیزی ندیدیم؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۳:۳۳

ما کارمندان کشاورزی هم چیزی ندیده ایم

علی رضا۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۲:۵۲

فقط کارمندان اموزش و پرورش گرفتن به بقیه ندادن، ولی خیلی راحت میان میگن دادیم

علیرضا۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۰:۵۶

واقعا توی این مملکت به زنان خانه دار خیلی ظلم میشه. مثلا چند نفر از همکارانم برابر من حقوق میگیرن(کمی بیش از سه میلیون). با این تفاوت که خانمهای آنها کارمندن ولی خانم بنده خانه داره. حالا بسته حمایتی به خانمهای اونا که لااقل چیزی حدود سه میلیون حقوق میگیرن تعلق میگیره ولی به خانم من که هیچ حقوقی نداره چیزی تعلق نمیگیره.
در واقع اینطور بگم: به اونها که سرجمع دو حقوق دریافت میکنن بستۀ حمایتی پرداخت میشه ولی به ما که با یک حقوق در این شرایط سخت زندگی میکنیم بسته حمایتی تعلق نمیگیره

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۰:۴۹

تکلیف آن بدبختی که در شرکت خصوصی کار میکند یا حتی افراد بیکار چیست،هیچی نمیگیرند،در واقع دولت سهم آنها را در جیب عده ای خاص میریزد،این مثلا عدالت است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۰:۴۴

جانبازان تحت پوشش هیچ نهادی نیستند چی

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۰:۲۷

من بیکار بدون بیمه چی؟آدم نیستم؟/ از کارمند مستحق تر نیستم؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.