وزارت علوم برای رفع مشکلات جامعه به سمت دستگاه‌های اجرایی رفت

کد خبر: ۸۶۲۰۴۵
|
۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۴ 19 December 2018
|
2910 بازدید

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ما در این وزارتخانه منتظر دستگاه‌های اجرایی نشدیم بلکه خودمان به سمت این دستگاه‌ها برای رفع مشکلات جامعه رفته‌ایم.

به گزارش مهر، منصور غلامی بعدازظهر امروز در همایش «پژوهش، فناوری و مسئولیت اجتماعی» در دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: وزارت علوم منتظر نماند و به سمت دستگاه‌های اجرایی رفت تا بتواند نیازها و مشکلات جامعه را برطرف کند که در این راستا با استقبال خوبی مواجه شدیم.

وی ادامه داد: این اقدام وزارت علوم موجب شد که در بسیاری از موارد، موفق به انعقاد توافقنامه‌های پژوهشی و انجام پروژه‌های مشترک شویم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: در حال حاضر ۳۷۰ انجمن علمی در کشور فعال است که این انجمن‌ها، تشکل‌های تخصصی به شمار می‌روند.

غلامی اظهار داشت: باید برنامه‌ریزی کنیم تا از توان و پتانسیل انجمن‌های علمی استفاده کنیم و ما در وزارت علوم نیز سعی می‌کنیم در حوزه‌های مشورتی و سیاستگذاری از نظرات و ظرفیت انجمن‌های علمی بهره ببریم.

وی خاطرنشان کرد: وزارت علوم برنامه دارد با همفکری و همکاری انجمن‌های علمی، تأثیرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برای فعالیت بیشتر انجمن‌های علمی، اگر نیاز به بازنگری فرآیندها باشد، در وزارت علوم و معاونت پژوهشی این وزارتخانه اقدامات اجرایی آن را انجام می‌دهیم.

غلامی با بیان اینکه انجمن‌های علمی، پژوهش‌های مشترکی با پژوهشگاه‌ها، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی دارند، افزود: در شورای عتف (شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری) تأکید شده است که وزارت علوم به سمت دستگاه‌های اجرایی برود و با آنها همکاری کند.

به گفته وی، انجمن‌های علمی باید به سمت شناخت مسائل جامعه حرکت کنند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بسیاری از اساتید نگران آینده شغلی فارغ‌التحصیلان خود هستند، خاطرنشان کرد: در وزارت علوم تلاش می‌شود تا هدایت تحصیلی، پروژه‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویان به صورت کاربردی باشد تا فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در آینده با مشکل اشتغال مواجه نباشند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟