آخرین خبرپایان ۱۸ روز کابوس مرد ربوده‌شده در تهران
3بازدید
۰

واکنش استانداری کهگیلویه‌و‌بویر‌احمد به سخنان اژه‌ای

واکنش استانداری کهگیلویه‌و‌بویر‌احمد به سخنان اژه‌ای

روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد با ارسال نامه ای به رسانه ها در خصوص اعلام نام چند مدیر این استان در کنار مفسدان اقتصادی توسط سخنگوی قوه قضائیه ، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، حجت‌الاسلام محسنی ‌اژه‌ای روز یکشنبه در نشست خبری اسامی و احکام تعدادی از مفسدان مالی و اقتصادی را اعلام کرد که نام برخی از مدیران کهگیلویه و بویراحمد از جمله معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در میان این اسامی بود.

در نامه روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد آمده است : روز یکشنبه بنا به آنچه در اخبار و رسانه های کشور انعکاس یافت،سخنگوی دستگاه قضایی در نشست خبری اسامی و احکام افرادی را با اتهام مالی و فساد اقتصادی اعلام کرد و در این میان نام «دکتر جعفر گوهرگانی » معاون فعلی هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد که در این خصوص نکاتی قابل ذکر است.

در ادامه نامه گفته شده ، پرونده مربوط به استخدام و به کارگیری نیرو توسط دکتر گوهرگانی در سازمان جهاد کشاورزی در سال های 93و 94 (زمان مدیریت ایشان در آن سازمان) بوده و ارتباطی با معاونت فعلی وی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد نداشته و بر این اساس ذکر عنوان معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد به عنوان متهم جفا به این مجموعه ، مدیران و پرسنل زحمت کش و خدوم آن است.
جعفر گوهرگانی در نیمه دوم سال 96 و پس از اخذ استعلام های قانونی لازم به سمت معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.

در ادامه این نامه ذکر شده ، به نظر می رسد ذکر عنوان مجرمانه اتهام مالی و فساد اقتصادی در پرونده ای که به زعم دستگاه قضایی موضوع آن جذب نیرو و استخدام بوده متناسب نبوده و مطرح شدن آن در کنار مفسدین اقتصادی باعث بروز شائبه‌های بسیاری شده است و در استان کوچکی چون کهگیلویه و بویراحمد با بافت خاص اجتماعی، فرهنگی و قومی ، هزینه جبران ناپذیر آبرویی و اعتباری سنگینی برای نامبرده ، خانواده و همچنین دیگر مسئولان استان در پی داشته است.

این پرونده در هیئت تخلفات اداری نهاد ریاست جمهوری بررسی و رأی به برائت آن نیز صادر شده است.

روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد در پایان نامه تاکید کرده که «یکی از مهمترین رویکردها و سیاست های استاندار فعلی کهگیلویه و بویراحمد در دولت دوازدهم مبارزه با فساد، تبعیض، قوم گرایی و استخدام های بی ضابطه بوده و نماینده ارشد دولت پرچمدار این جریان محسوب می شود و همچنان در این مسیر گام بر می‌دارد و از زمان حضور ایشان کمترین تخلفات مالی و اداری در استان صورت گرفته است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.