آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده میبد بر اثر طوفان شن
5بازدید
۰

آمادگی ساکنان غزه برای برگزاری تظاهرات بزرگ بازگشت

ساکنان نوار غزه در حال آماده شدن برای شرکت در چهل و دومین جمعه تظاهرات بزرگ بازگشت در مرزهای این باریکه هستند.

ساکنان نوار غزه در حال آماده شدن برای شرکت در چهل و دومین جمعه تظاهرات بزرگ بازگشت در مرزهای این باریکه هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، ساکنان نوار غزه در حال آماده شدن برای شرکت در چهل و دومین جمعه تظاهرات بزرگ بازگشت در مرزهای این باریکه هستند.

بر اساس این گزارش، چهل و دومین جمعه تظاهرات بزرگ بازگشت تحت عنوان «ثبات و پایداری ما، محاصره را درهم می‌شکند» برگزار خواهد شد.

تظاهرات امروز در حالی برگزار می‌شود که اوایل هفته جاری تشکیلات خودگردان تمامی کارکنان خود را از گذرگاه زمینی رفح خارج کرد که در پی آن این گذرگاه تعطیل شد.

علاوه بر این، رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرده است که اجازه تحویل کمک های مالی قطر به باریکه غزه را نخواهد داد.

جنبش حماس تهدید کرده است که اگر این وضعیت ادامه داشته باشد، ممکن است اوضاع در مرزهای نوار غزه مجددا متشنج شده و فعالیت‌های مردمی علیه رژیم صهیونیستی از جمله ارسال بالون‌های آتش‌زا به سمت اراضی اشغالی مجددا ازسرگرفته شود.

در همین حال، ارتش رژیم صهیونیستی هم اعلام کرده است که خود را برای روزی سخت و دشوار در مرزهای باریکه غزه آماده می‌کند و شمار زیادی از تک‌تیراندازان و نیروهای خود را در نوار مرزی غزه مستقر کرده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.