آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
4بازدید
۰

راه‌اندازي قرارگاه مبارزه با جنگ نرم در اصفهان

معاون سياسي-امنيتي استاندار اصفهان از راه‌اندازي قرارگاه مبارزه با جنگ نرم دراستان اصفهان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ايلنا محمد مهدي اسماعيلي صبح امروز در نشست رسانه‌اي خود با خبرنگاران دراين باره اظهار داشت: اين قرارگاه به منظور رصد كردن فعاليت دشمنان در فضاي مجازي ايجاد مي شود چرا كه عمده فعاليت اين افراد از طريق فضاي اينترنت است.

وي ادامه داد: درحال حاضر اشراف خوبي بر فضاي اينترنتي موجود و محتواي سايت‌ها داريم و با جرايم مشهود اين حوزه مقابله خواهيم كرد.

معاون استاندار اصفهان، كميسيون ساماندهي فضاي سايبر و الكترونيك را از جمله كميسيون هاي فعال استانداري اصفهان دانست و تصريح كرد: درحال حاضر درصدد تقويت فعاليت‌هاي اين كميسيون هستيم.

موارد خبرنگار بازداشتي اصفهان اتهام است نه جرم

رييس شوراي اطلاع رساني استان دربخش ديگري از سخنان خود درخصوص بازداشت مهسا جزيني خبرنگار بازداشتي استان اصفهان اظهار داشت: چندي پيش به اين خبرنگار استاني تذكرات جدي داده شده بود و ايشان هم قول اصلاح رويه داده بودند اما متأسفانه اين اتفاق نيفتاد و مقامات مجبور به بازداشت ايشان شدند.

اسماعيلي اضافه كرد: اين خبرنگار دچار اشتباهاتي شده بود و اشتباهات خود را نيز پذيرفت و استانداري اصفهان نيز درخواست حداكثر مساعدت براي ايشان را داشته است.

معاون سياسي-امنيتي استاندار اصفهان بيان داشت: موارد مربوط به ايشان به عنوان اتهام مطرح است و هنوز جرم تلقي نمي‌شود.

وي ادامه داد: در حال حاضر بيشترين كميسيون‌هاي استانداري استان در حوزه امنيتي است و خوشبختانه هماهنگي‌هاي مناسبي ميان دستگاه هاي امنيتي استان وجود دارد.

اسماعيلي تأكيد كرد: همچنين با توجه به شرايط كنوني كشور توجه ويژه‌اي به كميسيون اي دانشجويي معطوف مي شود.

وي تصريح كرد: خط قرمزهاي موجود استان، خط قرمزهاي حداقلي است.

نتايج آزمون اداره كار باطل شد

اسماعيلي در ادامه درپاسخ به سؤالي، فاش شدن محتواي سؤالات آزمون اداره كار و امور اجتماعي استان را تأييد كرد و گفت: اين آزمون به دليل تخلفات صورت گرفته باطل و نتايج آن ملغي شد و با متخلفان نيز برخورد خواهد شد.

اين مقام مسؤول با اشاره به اين كه تشريفات اداري لازم براي اين آزمون صورت نگرفته بود، يادآور شد: مشخص شد كه برخي پذيرفته شدگان آزمون وابستگي خاصي به برخي مسؤولان اين سازمان داشته‌اند.

وي همچنين در پاسخ به سؤال ديگري راه اندازي خانه احزاب اين موضوع را در گرو درخواست نمايندگان احزاب دانست و اظهار داشت: سياست ما تعامل سازنده با همه احزاب قانوني و فعال موجود در استان است و مطالبات آنان نيز به طور قطع پيگيري خواهد شد.

معاون استاندار اصفهان همچنين از افزايش سطح بازرسي‌هاي استان و ساماندهي وضعيت فرمانداري‌ها خبر داد و اظهار داشت: سال آينده سال برنامه محوري استانداري اعلام شده است كه براين اساس و همچنين با استفاده از شناخت كاملي كه از وضعيت دستگاه‌هاي استان به دست آورده‌ايم، استان اصفهان آماده جهشي بزرگ در عرصه مديريتي خود است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.