آخرین خبرادعای بررسی گزینه حملات نظامی علیه ایران در کاخ سفید
1بازدید
۰

دعوت رسمی ملک سلمان از نخست وزیر عراق برای سفر به ریاض

پادشاه عربستان به طور رسمی از نخست وزیر عراق جهت سفر به این کشور دعوت به عمل آورد.

پادشاه عربستان به طور رسمی از نخست وزیر عراق جهت سفر به این کشور دعوت به عمل آورد.

به گزارش ایسنا، دفتر رسانه‌ای عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که عبدالمهدی روز پنجشنبه سلسله دیدارهای جداگانه‌ای با شماری از سفرای حاضر در بغداد داشت و با آن‌ها به بررسی گسترش روابط دوجانبه و پرونده‌های مهم و مشترک پرداخت.

بنا بر گزارش سومریه نیوز،  عبدالمهدی در جریان این دیدار و نشست‌ها به بررسی تحولات مثبت عراق و رویکردهای دولت عراق درخصوص بازسازی این کشور و تمامی استان‌هایی که به خاطر وجود تروریسم متحمل ضرر شده‌اند و فرصت رشد و تلاش برای ایجاد روابط مشترک با تمامی کشورهای دوست جهت افزایش همکاری و برقراری ثبات و امنیت و فرصت‌های شکوفایی اقتصادی متوقف شده، پرداخت.

طبق گزارش این بیانیه، این سفرا بر حمایت کشورها و دولت‌هایشان از دولت عراق و آمادگی کاملشان برای همکاری و هماهنگی و پاسخگویی به نیازهای این کشور در روند بازسازی و ساخت‌و ساز تاکید کرد.

در بیانیه مذکور همچنین آمده است: عبدالمهدی با سفرای الجزائر ، چین، کانادا، ترکیه و موریتانیا در عراق دیدار کرد.

طبق گزارش این بیانیه، نخست وزیر عراق همچنین از عبدالعزیز بن خالد الشمری، سفیر عربستان در بغداد دعوتنامه رسمی از سوی سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان جهت سفر به ریاض دریافت کرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.