آخرین خبرآیت‌الله وحید خراسانی در بیمارستان‌ بستری شد
6بازدید

مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی:

مدارس برخی شهرهای آذربایجان‌غربی تعطیل شد

مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: به علت سرمای هوا، مدارس برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی فردا تعطیل شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، ابراهیم محمدی در خصوص تعطیلی برخی مدارس استان آذربایجان غربی اظهار کرد: با توجه به تداوم بارش برف، سرمای هوا و یخبندان، روز سه شنبه 9 بهمن ماه 97 برخی مدارس استان در نوبت صبح تعطیل شده است.

وی افزود: این مدارس شامل نواحی یک و دو ارومیه و مدارس ابتدایی شهری و روستایی، منطقه سیلوانا و تمامی مقاطع تحصیلی و صومای برادوست و تمامی مقاطع تحصیلی خواهد بود.

مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: در چالدران نیز مدارس مقطع ابتدایی شهری و روستایی تعطیل شده و آغاز مدارس متوسطه دوره اول و دوم نیز با یک ساعت تاخیر انجام می‌شود.

وی بیان کرد: همچنین نواحی یک و دو ارومیه شامل مدارس ابتدایی و متوسطه دوره اول شهری و روستایی و منطقه انزل ارومیه، شهرستان‌های اشنویه و پیرانشهر در تمامی مقاطع تحصیلی، نقده، مقطع ابتدایی و متوسطه دوره اول شهری و روستایی، سلماس مقطع ابتدایی شهری و تمامی مقاطع تحصیلی روستایی و نیز بخش قطور و صفاییه خوی، تمامی مقاطع تحصیلی تعطیل است.

محمدی تصریح کرد: همچنین بخش نازلوی ارومیه در مقطع ابتدایی تعطیل و آغاز مدارس دوره اول و دوم متوسطه با یک ساعت تاخیر انجام می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.