آخرین خبرایستگاه خیابان روزولت
6بازدید

رونق تولید ‌رکود اقتصادی حاکم بر کشور را می‌شکند‌

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: بحث رونق تولید در مقابل رکود عنوان شده و برای حمایت عملی از تولید باید مقررات‌زدایی و حمایت همه جانبه از تولید در کشور صورت گیرد.

حمیدرضا فولادگر با اشاره به نامگذاری سال 98 از سوی مقام معظم رهبری به نام ‌«رونق تولید» اظهار داشت: نام‌گذاری سال‌های گذشته و امسال نشان از اهمیت و اولویت اقتصاد در کشور را دارد و رونق تولید یک عنوان اقتصادی و در مقابل رکود است.

منصوری : سران سه قوه با سیاستگذاری صحیح سپرده‌های مردم نزد بانک‌ها را به سمت تولید هدایت کنند

وی تصریح کرد: برای برون رفت از رکود و تورم که در حال حاضر به آن دچار هستیم، بحث رونق مطرح می‌شود که بهترین کار حمایت عملی از تولید است.

به گزارش تسنیم نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وظایف مربوطه در این راستا به دو دسته تقسیم می‌شود، گفت: دسته اول مربوط به مقررات زدایی از نوع رفع موانع و بهبود محیط کسب و کار است، دسته دوم مربوط به مقررات حمایتی از نوع حمایت‌های بیمه‌ای، مالیاتی، گمرکی و بانکی از حیث تامین مالی است که به عهده مسئولان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.