آخرین خبرواکنش به ادعای بی‌اساس مداخله ایران در یمن
2بازدید
۰

چندین کشته و زخمی در حمله‌ تروریست‌ها به حومه حماة سوریه

یک منبع نظامی در سوریه از کشته شدن سه غیرنظامی و زخمی شدن ده‌ها تن دیگر در حمله راکتی و موشکی گروه‌های تروریستی به منطقه "مصیاف" واقع در حومه حماه خبر داد.

یک منبع نظامی در سوریه از کشته شدن سه غیرنظامی و زخمی شدن ده‌ها تن دیگر در حمله راکتی و موشکی گروه‌های تروریستی به منطقه "مصیاف" واقع در حومه حماه خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه "سانا"، گروه‌های تروریستی مستقر در حومه حماه و ادلب، منطقه مصیاف واقع در حومه حماه را با چندین راکت و موشک هدف قرار دادند که در نتیجه آن سه غیرنظامی کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.

در همین حال، خبرگزاری سانا تعداد کشته شدگان حملات تروریست‌ها به مصیاف را چهار تن و تعداد زخمی شدگان را ۱۴ تن دیگر عنوان کرد.

گروه‌های مسلح وابسته به النصره که در حومه جنوبی ادلب و تعدادی از روستاها و شهرک‌ها در حومه شمالی حماة مستقر هستند، با حملات خود به پایگاه‌های ارتش و ایست‌ها و روستاهای امن به نقض توافق منطقه کاهش تنش ادامه می‌دهند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.