آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
4بازدید
۰

توقف انعقاد تفاهم نامه جدید در دانشگاه الزهرا

رئیس دانشگاه الزهرا (س) گفت: در راستای کیفی سازی فعالیت‌های دانشگاه به طور تقریبی انعقاد تفاهم نامه جدید در این دانشگاه را متوقف کردیم.

به گزارش مهر؛ مهناز ملانظری گفت: در حال حاضر انعقاد تفاهم نامه‌های جدید را در این دانشگاه متوقف کردیم و در حال رصد هستیم تا تفاهم نامه‌های منعقد شده این دانشگاه به طور کامل عملیاتی شوند.

وی افزود: در واقع اولویت دانشگاه عملیاتی سازی تفاهم نامه‌هایی است که تاکنون توسط دانشگاه منعقد شده است.

رئیس دانشگاه الزهرا تاکید کرد: هدف از اجرای این موضوع کیفی سازی فعالیت‌های علمی و آموزشی دانشگاه است.

مهناز ملانظری با اشاره به برنامه دانشگاه برای ارتقا سطح بین المللی دانشگاه گفت: در این زمینه برنامه عملیاتی تدوین شده و هرماه این برنامه رصد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در این برنامه افزایش جمعیت دانشجویان بین المللی و افزایش کیفیت مقالات پیگیری می‌شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.