آخرین خبرواکنش فدراسیون پرتغال به خداحافظی رونالدو
2بازدید
۷

تماس سه آمریکایی بازداشت شده در ایران با خانواده‌هایشان

خانواده های سه کوهنورد آمریکایی که به جرم جاسوسی در ایران بازداشت هستند می گویند به طور تلفنی با فرزندانشان حرف زده اند.

به گزارش خبرآنلاین، وب سایت صدای آمریکا به نقل از اطلاعیه خانواده های این متهمان به جاسوسی نوشت: آنها روز سه شنبه پیام های تلفنی دریافت کرده اند. خانواده ها همچنین ابراز امیدواری می کنند که ممکن است این تماس های تلفنی علامتی باشد که ایران قصد دارد کوهنوردان را به زودی آزاد کند. این سه آمریکایی به والدین خود گفتند آنها «خوب و قوی» هستند.

فیلیپ کراولی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز چهار شنبه تماس های تلفنی را «گامی مثبت» نامید.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۳۸۸/۱۲/۲۰ ۱۴:۳۸

نبايستي تازماني كه برادران بيگناه ما در بند هستندبه همين راهتي آنها آزادشوند.واگر قراره آزادبشوند بهتراست تبادل شوند

علیرضا۱۳۸۸/۱۲/۲۰ ۱۳:۵۹

خداییش دیگه اون قصه نظامیان اینگیلیسی تکرار نشه که با گل و شیرینی و سوغاتی رفتند خونه بخت.اگر کاری کردند باید متهم بشوند و از نظام خواهش میکنم گذشتی را که در قبال اینان میخواهد انجام بدهد را در قبال زندانیان سیاسی خودمان که غالبا دلسوز کشور هستند و بیشتر به خاطر سوء تفاهمات در زندان هستند انجام دهند.من به عنوان یک ایرانی میخواهم پیشنهادی بدهم.برای آزادی اینان بدون دادگاه یا چیزی از این قبیل باید نظر سنجی کنند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۰ ۱۳:۴۶

ما امريكايي نيستيم كه مثل آنها با زنداني ها مثل وحشي ها رفتار كنيم. اخوي ما مسلمونيم ! اما نبايد در برابر هموطنانمان سكوت اختيار كنيم و بايد براي آزاديشان تلاش كرد.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۰ ۱۲:۳۵

مگه زندانی های ما رو توی آمریکا آزاد کردن که ما اونارو آزاد کنیم

HOSSEIN۱۳۸۸/۱۲/۲۰ ۱۲:۱۸

در جواب نظر کاربر اول .باید گفت که اگر بنا باشد که ما ایرانیها هم مثل اونها رفتار کنیم دیگه نمیشه اسممون را بگذاریم ایرانی صاحب فرهنگ و انسانیت .رفتار و منشی که از اجدادمون به ارث بردیم را باید تا ابد حفظ کنیم .

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۰ ۰۹:۳۹

آیا این "گام مثبت"، ارتباطی با دستگیری "ریگی" ندارد؟!

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۰ ۰۹:۳۴

چرا باید آزاد شوند و یا با خامنوادهاشون تماس برقرار کنند. مگر آمریکا در قبال ایرانی های دربند دولت آمریکا همین رفتار رو می کنه. بنظر من تا زمانی که ایرانیان بی گناه در آمریکا زندانی هستند اینها هم نباید آزاد شوند. ضمن اینکه باید با آنها همان رفتاری در زندانهای ایران شود که با ایرانیان در زندانهای آمریکا می شود. اگر غیر از این باشد نشان دهنده ضعف دولت ایران است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.