آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
5بازدید
۰

اعتراض ستاره پرسپولیسی ماشین سازی به تصمیم مهاجری

نه مصدوم هستم و نه بی انگیزه. از رضا مهاجری بپرسید چرا نگذاشت برابر پرسپولیس بازی کنم. همیشه بهترین بازی‌ام را مقابل پرسپولیس انجام می‌دادم. من سزاوار توهین و فحاشی نیستم وقتی دلم می‌خواست بازی کنم و نگذاشتند. کم کاری در ذات من نیست

بازیکن ماشین سازی که سابقه بازی کردن در پرسپولیس را در کارنامه دارد درباره کنار گذاشتن خود از فهرست این تیم افشاگری کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، پرسپولیس و ماشین سازی یکی از دیدار‌های حساس هفته بیست و نهم رقابت‌های لیگ برتر را برگزار می‌کنند. رضا خالقی فر در بیشتر بازی‌های ماشین سازی در فصل جاری به میدان رفته، اما به بهانه آسیب دیدگی این بازیکن از فهرست بازی با پرسپولیس خارج شد.

خالقی فر که سابقه بازی کردن در پرسپولیس را هم در کارنامه دارد سکوت خود را شکست و تاکید کرد که مصدومیتی ندارد و سرمربی تیم تصمیم گرفته که او را کنار گذارد. او گفت: نه مصدوم هستم و نه بی انگیزه. از رضا مهاجری بپرسید چرا نگذاشت برابر پرسپولیس بازی کنم. همیشه بهترین بازی‌ام را مقابل پرسپولیس انجام می‌دادم. من سزاوار توهین و فحاشی نیستم وقتی دلم می‌خواست بازی کنم و نگذاشتند. کم کاری در ذات من نیست و نخواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.