آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده یزد بر اثر طوفان شن
8بازدید
۰

واکنش ظریف به تازه‌ترین ادعای ترامپ درباره ایران

وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر سر در گم شدن ایران به دلیل شایعات رسانه‌های آمریکایی اعلام کرد تناقض در صحبت‌های آمریکایی‌ها به‌خوبی نشان می‌دهد که چه کسی نمی‌داند چه باید بکند.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان شامگاه جمعه در پیامی توئیتری به اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر سر در گم شدن ایران به دلیل شایعات رسانه‌های آمریکایی واکنش نشان داد.

ظریف در این پیام توئیتری نوشت: «وقتی تیم بی یک حرف می‌زند و دونالد ترامپ حرف دیگری، کاملاً مشخص است که چه کسی نمی‌داند چه فکری باید بکند. ما در ایران چندین هزار سال است که می‌دانیم چه فکری باید بکنیم و در مورد آمریکا نیز از سال 1953 این را می‌دانیم. در برهه کنونی این حتماً اتفاق خوبی است!»

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا امروز طی پیامی در حساب رسمی خود در توئیتر مدعی شده بود که شایعات رسانه‌های این کشور در مورد ایران اگرچه به خود آمریکا آسیب می‌رساند، اما حداقل موجب می‌شود که مقامات ایران ندانند که دقیقاً چه باید بکنند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.