آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
1بازدید
۴

احتمال انصراف ویلموتس از سرمربیگری تیم ملی!

یک سایت بلژیکی مدعی شد احتمال دارد مارک ویلموتس از هدایت تیم ملی فوتبال ایران به خاطر اختلاف در یک بند از قرارداد منصرف شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، در شرایطی که قرار بود قرارداد مارک ویلموتس روز گذشته در بلژیک به امضا برسد هنوز این اتفاق رخ نداده است. مهدی تاج روز گذشته به بلژیک سفر کرد ولی تا صبح امروز هنوز خبری از امضای قرارداد با ویلموتس نیست.

این موضوع به گمانه زنی‌ها درباره آینده کاری ویلموتوس و ایران دامن زده است. روز گذشته ابراهیم شکوری سرپرست دبیر کلی فدراسیون فوتبال در مصاحبه‌ای مشکوک اعلام کرد تا وقتی قرارداد امضا نشود چیزی نهایی نیست. وی گفته بود چه ویلموتس و چه هر مربی دیگری به ایران بیاید مشکلی برای کار ندارد!

امروز سایت «voetbalnieuws» بلژیک از احتمال عدم توافق فدراسیون فوتبال ایران با ویلموتس خبر داده است. این سایت اعلام کرد که ویلموتس می‌تواند با قبول سرمربیگری تیم ملی ایران تا ۲۰۲ سالیانه مبلغ ۱.۱۵ میلیون یورو به دست بیاورد ولی هنوز خبری از امضای قرارداد نیست.

در حالی که پیش از این از تحریم‌های بانکی ایران به عنوان یکی از دلایل عدم توافق با ویلموتس یاد می‌شد، این سایت بلژیکی امروز به موضوع جدیدی اشاره کرده است: «فدراسیون فوتبال ایران تاکید دارد که ویلموتس باید به صورت دائم در ایران زندگی کند تا همه تیم‌های ملی و اتفاقات فوتبالی را مانیتور کند. ویلموتس خودش فکر می‌کرد حضورش در ایران موقتی است و به صورت مرحله‌ای در این کشور حضور خواهد داشت. به این ترتیب سرمربی سابق بلژیک ممکن است از حضور در ایران انصراف بدهد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سپهر۱۳۹۸/۰۳/۰۱ ۱۱:۵۰

مربی پروازی به چه درد ما می‌خورد؟!
این همه پول را خرج چه چیزی می‌کنیم؟
به نظر من بهتر بود یک دهم این پول را به یک مربی ایرانی مثل علی دایی یا قلعه نویی با فرکی می‌دادیم و با الباقی آن یک استادیوم می‌ساختیم. آیا این کار بیشتر به نفع فوتبال نبود؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۱ ۱۱:۴۹

از همین حالا آقای تاج داره امنیاز میده. برای چی قرارداد باید در بلژیک امضا بشه؟ کار بسیار احمقانه ایست

امیر۱۳۹۸/۰۳/۰۱ ۱۱:۴۰

آخه چطور حاضرید این پولا رو حیف و میل کنید!!!

با چه زبونی بگیم خیلیا راضی نیستن حقشون اینجور حیف و میل بشه

وقتی حقوق یک مهندس در خوش بینانه ترین حالت در سال 45میلیون هست چطور حاضرید بالغ بر 15000میلیون یا 15 میلیارد به یک مربی خارجی بدهید....
با این پولا ده ها کار عمرانی بهتر می شه تو این مملکت انجام داد

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۱ ۱۰:۴۳

هیچ مربی خارجی این شرائط رو نمی پذیره. اون دیگه مربی نیست ! شما دنبال آنالیزور و مدرس فوتبال برین.!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.