آخرین خبررئیس قوه قضاییه: ترامپ هم در جنگ شکست خورد هم در سیاست؛ شکست‌های بیشتری بر او تحمیل می‌کنیم
8بازدید

دعوتنامه رسمی ملک سلمان برای امیر قطر

وزارت خارجه قطر که پیشتر گفته بود برای شرکت در دو اجلاس اضطراری سران کشورهای عربی در مکه دعوت نشده است، اکنون از عربستان سعودی دعوتنامه رسمی دریافت کرده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، وزارت خارجه قطر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان در پیامی کتبی از تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر برای شرکت در نشست اضطراری شورای همکاری خلیج‌ فارس و نشست اتحادیه عرب در مکه دعوت کرد.

این نشست قرار است که ۳۰ مه در شهر مکه برگزار شود.

طبق این گزارش، محمد بن عبد الرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر نامه بن سلمان را در جریان دیدار با عبد اللطیف بن راشد الزیانی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در دوحه دریافت کرده است.

این در حالی است که عربستان به همراه سه کشور امارات، مصر و بحرین از پنجم ژوئن ۲۰۱۷ دوحه را به حمایت مالی از تروریسم متهم کرده و همه روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع کردند و حتی تحریم‌های علیه این کشور وضع کردند.

وزارت خارجه قطر در بیانیه‌اش آورده است، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، دعوتنامه ای از ملک سلمان پادشاه عربستان برای شرکت در اجلاس حکام عرب خلیج فارس و یک نشست فراگیرتر رهبران عرب دریافت کرده است.

وزارت خارجه قطر نگفت این دعوتنامه که از طریق سرپرست شورای همکاری خلیج فارس منتقل شد را می‌پذیرد یا نه. قطر از اعضای شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه عرب است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۱۲:۵۴

دعوتخاشوقچینامه !!؟؟ بن تمیم بپا .

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۱۲:۱۰

دولت قطر كه چند روز پيش اعلام كرده بود با تحريم هاي آمريكا عليه ايران همراهي خواهد كرد و بجز دارو تبادل ديگري با ايران نخواهد داشت بنوعي ابراز ندامتش رو خدمت عربستان اعلام كرده بود كه حالا هم دعوتش كردند

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۱۱:۲۶

بگه بره ممکنه به روز الحریری یا ریس جمهور گابن بیافته

عباس۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۱۰:۴۲

این دعوتنامه مشابه دعوت از خاشقجی است!

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۰۶ ۱۴:۰۹

بسیار دقیق و درست گفتید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.