رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
5بازدید
۲۰

ادعاهایی که باید به دقت رصد شوند؛

ذوق زدگي غرب از شایعه تحريم هاي روسي و چيني عليه ايران

برنارد كوشنر وزير امورخارجه فرانسه نيز گفت: پيام هاي رسيده از تهران نه سبز است و نه قرمز، بلكه خاكستري است و گويا ايراني ها براي خود اين راه را انتخاب كرده اند كه موجب تحريم هاي جهاني خواهد شد و بر خلاف آن ما همچنان به راه حل ديپلماسي براي حل و فصل مشكل ايران مي انديشيم...

ذوق زدگي غرب از شایعه تحريم هاي روسي و چيني عليه ايران
سرویس بین الملل ـ "بي بي سي" در خبری اعلام كرد: روسيه و چين نيز به صف تحريم كنندكان عليه ايران مي پيوندند.

به گزارش "تابناک"، اين شبکه خبری كه بیشتر اخبار غیر موثق خود درباره ایران را از "يك ديبلمات كه مايل به افشاي نام خود نبود "! نقل مي كند، با انتشار این خبر افزود: اخيرا نمايندگان ايران و ديپلمات هايي از چين و روسيه با يكديگر ديدار داشته و به ايراني ابلاغ هاي لازم داده شده است.
 
"بي بي سي" كه از اين خبر ذوق زده شده ادامه مي دهد: حلقه محاصره اقتصادي ايران تنگ تر شده و ايراني ها اكنون تنها يك راه بيشتر ندارند و آن هم، دادن پاسخ مثبت به خواسته هاي جهاني براي متوقف كردن يا شفاف سازي فعاليت هاي اتمي است.
 
برنارد كوشنر وزير امورخارجه فرانسه نيز گفت: پيام هاي رسيده از تهران نه سبز است و نه قرمز، بلكه خاكستري است و گويا ايراني ها براي خود اين راه را انتخاب كرده اند كه موجب تحريم هاي جهاني خواهد شد و برخلاف آن ما همچنان به راه حل ديپلماسي براي حل و فصل مشكل ايران مي انديشيم.
 
بر پایه این گزارش، روز گذشته نیز برخی رسانه ها با انتشار خبری مدعی شدند که، چين هم به تحريم كنندگان ايران مي پيوندد.

"الشرق الاوسط" روز گذشته در خبری با این تیتر نوشت: سفير جديد چين در سازمان ملل اعلام كرد: دولت متبوعش اگر به اين نتيجه برسد كه سيستم هاي ديپلماسي در مورد ايران كاري از پيش نخواهد برد به تحريم كنندگان جهاني ايران خواهد پيوست!
 
در این گزارش آمد، "هي يا وي" افزود: با ايران نشست هاي دوگانه زيادي برگزار كرده ايم تا به راه حل های مسالمت آميزی را نشان دهيم و اگر به نتيجه اي مطلوب براي جامعه جهاني دست پيدا نكنيم همراه با جامعه جهاني به صف تحريم كنندگان خواهيم پيوست!
 
وي كه بيش از اعزام به سازمان ملل معاون وزير امورخارجه چين بود تاكيد كرد: البته پكن اولويت را در راه هاي سياسي جستجو مي كند و تحريم آخرين راه حل قابل تصور عليه ايران است.
 
البته در مقابل وزير امور خارجه چين اعلام كرد: تحريم ها عليه ايران موفق نخواهد بود و بايد از بيشمار راه هاي سياسي براي اين موضوع نيز راه حلي بينديشيم.
 
گفتنی است اخبار منتشره در روزهای اخیر از دو حالت خارج نیست یا اینکه به واقع چین در مواضعش نسبت به ایران تغییراتی داده است و یا اینکه رسانه های غربی و ضد ایرانی تلاش دارند با انتشار وسیع چنینی اخباری به پکن فشار وارد سازند که در هر دو صورت دستگاه دیپلماسی ما باید با حساسیت خاصی این تحولات را رصد و نسبت به آن به چینی ها هشدار دهند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

يوسف سعيدی۱۳۸۹/۰۱/۰۸ ۱۹:۴۱

اينقد تحريم كنين تا اونجاتون ......... .
ما ديگه گرگ بارون ديده ايم. با خوب و بدش 30 ساله كه كنار اومديم. تحريم كن عمو جون، تحريم كن. هر چي بيشتر بهتر.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۰۸ ۱۳:۴۳

با سلام
اگر خرید پژو و بقیه خودروها را متوقف میکردند.فرانسه غلط میکرد ذوق زده شود.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۰۸ ۰۸:۱۲

هر چی باشه برای من و شما و قشر مستضعف غیر از گرفتاری بیشتر چیزی بدنبال ندارد.

حامد اکبری۱۳۸۹/۰۱/۰۸ ۰۸:۱۱

چینیها به دنبال امتیازهای سیاسی و اقتصادی از ایران هستند. اگر سر کیسه را شل نکنیم حتما موافق تحریم خواهند بود.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۰۷ ۱۶:۱۹

خدا با ماست .

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۰۷ ۱۳:۴۵

البته شما هم نباید روی روسها و چینیها زیاد حساب کنید... باید رو پای خودمون بایستیم... وابستگی به روسیه و ... بدتر از وابستگی به امریکاست.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۰۷ ۱۱:۵۹

خوش او باغی که شغاله ازش قهر کرد!

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۰۷ ۱۱:۲۲

انشاالله این بار هم به سود ایران تمام خواهد شد پس تحریم ها ی تو خالی را شدید تر کنید

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۰۷ ۰۹:۲۶

ملتی که با خداباشد واتحادداشته باشد و یا حداقل انگیزه واراده پیروز شدن دراو باشد تحریم یعنی یک جوک بی مزه ومسخره این درتمام طول تاریخ بوده وهست وخواهد بودبرای تمام ملل هم به نوعی بوده وهست پس ما باید از متفرق شدن بی اراده ای وبی ایمانیمان به خدا بترسیم و آرزو کنیم دچار این بیماریهای مهلک وخطر ناک نشویم

شاد۱۳۸۹/۰۱/۰۶ ۲۳:۵۱

فرزندان خميني را از تحريم نترسانيد

armin۱۳۸۹/۰۱/۰۶ ۱۴:۳۲

خیالتون راحت تا زمانی که ما نفت و گاز داریم روسیه و چین وحتی برخی از کشورهای اروپایی نوکر سر سپرده ما هستن و اینها حرفی جز بلف سیاسی نیست .ایران پاینده.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۰۶ ۰۳:۰۱

يه عمره دارن مارو تحريم ميكنن. هميشه هم مردم متضرر شدن چه فرقي براي تو ميكنه كه ميخواي بدوني تحريمه چي ؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۰۶ ۰۰:۳۷

نگران نباشید هیچ غلطی نمی توانند بکنند ایرانی ها از این باد ها به خود نمی لرزند

بی نشان۱۳۸۹/۰۱/۰۵ ۲۲:۰۴

گزارش جدید بی بی سی این پیر کفتار کثیف استعمار را دیده اید تحت عنوان نیش و نوش وقایع 1388؟ باید یک جوان دندانشکن به این اشغالهای انگلیسی بدهید تا دیگر هوس این نشخوارها به سرشان نزند. البته پشت این گزارش یک مشت خائن بی وطن کثیف به اصلاح ایرانی بی هویت است.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۰۵ ۲۱:۵۰

سلام سال نو مبارک.

عزیز پدر فراموش کردید همین روسیه با عراق چه کرد.روسیه چین به دنبال منافع خودشان هستند.به کسی‌ دل خوش کنید که از خاک ایران هست

احمد حسینی۱۳۸۹/۰۱/۰۵ ۱۸:۳۳

آیا از کمونیستی مانند چین انتظار می رود تا بخاطر ایران خودش را با غرب دراندازد؟
آیا روسها را نمی بینیم؟

امير۱۳۸۹/۰۱/۰۵ ۱۸:۰۳

بي بي سي تا حالا كدوم يكي از اخبارش درباره ايران درست و غير مغرضانه بوده كه اين دوميش باشه
ثانيا اين همه تا حالا تحريم كردن چه غلطي تونستن بكنن كه بعد از اين بتونن

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۰۵ ۱۶:۵۴

ایران نباید مرعوب تهدیدات این اراذل و اوباش بشود و باید راه خود را با تمام قوا طی کند. تا زمانی که مردم ایران هوشیار و متحد و یکپارچه باشند اینها بجز واق واق کردن کار دیگری نمیتوانند بکنند. ملت ایران بر حق است و باید تا آخرین نفس بر حق و حقوق قانونی خود بایستد. اگر ایرانی میخواست با تهدید اراذل تسلیم زور آنها بشود آیا اصلا انقلاب میکرد و این اوباش را از ایران بیرون مینداخت؟ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم، آسودگی ما عدم ماست.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۰۵ ۱۶:۳۸

ای تابناک غربگرای جاسوس و مرتبت با بیگانه
خوب خودتو لو دادی معلوم شد کی با رسانه های بیگانه ارتباط داره
ای مزدور اجنبی تو این خبرای بی بی سی رو از کجا اوردی ما که سرطان پوست گرفتیم از دست این پارازیتا اون وت تو از کدوم طرف دیشتو تنظیم میکنی که ارتباطت با این رسانه های اجنبی خود فروخته حفظ شده!؟
راستشو بگو تماس میگیری یا تماس میگیرن باهات ؟
اگه هم جهت جدیدی اعلام شده به ما هم بگو یکم ذوق زده شیم

....۱۳۸۹/۰۱/۰۵ ۱۵:۴۱

تحریم هست تا تحریم ، منظور از تحریم چیه ؟ تحریم بیمه کشتیهای ایرانی ؟ تحریم اشخاص سیاسی و جلوگیری از سفر اونها به خارج ؟ تحریم فروش نفت ایران ؟ بابا یکی بگه چه جور تحریمی قراره اتفاق بیفته ؟ این همه کارشناس پس چرا پیش بینی نمیکنند چی میخواد پیش بیاد ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.