توضیح اسماعیلی درباره پرونده جاسوسان آمریکا

کد خبر: ۹۱۳۷۶۴
|
۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۵ 24 July 2019
|
6844 بازدید
سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده متهمان جاسوسی برای امریکا توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی در این باره اظهار کرد: در ارتباط با پرونده‌های مربوط به دستگیری جاسوسان امریکا در کشور ما، این پرونده دو بخش دارد و بخشی از این پرونده‌ها به لحاظ اینکه متهمان آن افراد عادی بودند، در دادسرای امنیت و دادگاه انقلاب مورد رسیدگی قرار گرفت و رای اولیه صادر شده و در مورد پرونده کسانی که در دادگاه انقلاب رسیدگی شد، حبس‌های طویل المدت صادر شد و رای قطعی نیست و در فرایند تجدیدنظر است.

وی افزود: بخش دیگری از این متهمان به لحاظ اینکه هم حوزه ماموریت‌شان یگان‌های نظامی و نیرو‌های مسلح ما و نیز متهمان از وابستگان به نیرو‌های مسلح بودند، پرونده اتهامی آن‌ها در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح مورد رسیدگی قرار گرفت. این بخش از پرونده که مربوط به وابستگان نیرو‌های مسلح است در دادسرای نظامی منتهی به صدور کیفرخواست شده، ولی هنوز دادگاه نظامی رای صادر نکرده است. ان‌شاءالله زمانی که دادگاه نظامی رای صادر کرد، جزییات آن را اعلام خواهیم کرد.

اسماعیلی افزود: در این دو بخش از پرونده متهمان جاسوسی برای آمریکا، تعدادی از متهمان محکومیت گرفته‌اند. پرونده تعدادی هم در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح است و برخی از متهمان نیز تحت تعقیب قرار دارند و مجموع افراد شناسایی شده در این پرونده ۱۷ نفر هستند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟