آخرین خبرقطر: ایران و آمریکا پیشنهادهای توافق را بررسی می‌کنند
4بازدید

فعلا تعرفه‌های برق تغییر نمی‌کند

تاکنون ابلاغیه ای از سوی دولت به وزارت نیرو برای تغییر در تعرفه‌های برق صورت نگرفته است و تعرفه ها تا اطلاع ثانوی همچون روال سابق اعمال خواهد شد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با تاکید بر اینکه وزارت نیرو ابلاغیه‌ای برای تغییر در تعرفه‌های برق در سال 89 نداشته است، گفت: تا اطلاع ثانوی تعرفه‌ها با روال سابق اعمال خواهد شد.

محمد بهزاد در گفتگو با مهر گفت: تاکنون ابلاغیه ای از سوی دولت به وزارت نیرو برای تغییر در تعرفه‌های برق صورت نگرفته است و تعرفه ها تا اطلاع ثانوی همچون روال سابق اعمال خواهد شد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی افزود: وزارت نیرو برای اعمال تعرفه های جدید آمادگی لازم را دارد و تدابیر ویژه ای را برای اعمال تعرفه های جدید و حمایت از مشترکانی که مطابق با الگو، مصرف می کنند اندیشیده است.

وی تصریح کرد: هم اکنون وزارت نیرو بسته های مختلفی را برای گزینه های احتمالی افزایش برق تدوین کرده است که متناسب با تصمیم دولت برای هرگونه تغییر در تعرفه ها اعمال خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۴ ۱۱:۵۲

قبض برق در قشم با حذف يارانه ها اعمال و ارسال شده است .

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۴ ۱۰:۵۹

مرحبا به اين آمادگي

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.