رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
1بازدید
۲

31 نفر قربانی سوانح رانندگی سیزده بدر

در 222 فقره تصادفات اين روز 31 نفر كشته و 331 نفر مجروح شدند/بي‌توجهي به جلو با 68 فقره در صدر علل تصادفات رانندگي روز گذشته قرار گرفت و تخطي از سرعت مطمئن با 38 فقره و انحراف به چپ نابه‌جا با 53 فقره از ديگر علل سوانح رانندگي سيزدهم فروردين‌ماه بودند.

رييس مركز كنترل ترافيك پليس راه كشور از كشته شدن 31 نفر در سوانح رانندگي سيزده‌به‌در خبر داد.

سرهنگ حسين عليشاهي در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا در رابطه با سوانح رانندگي روز سيزده‌به‌در، گفت: در 222 فقره تصادفات اين روز 31 نفر كشته و 331 نفر مجروح شدند.

وي با اشاره به اينكه 59 فقره از سوانح روز گذشته واژگوني خودرو بوده است، تصريح كرد: بي‌توجهي به جلو با 68 فقره در صدر علل تصادفات رانندگي روز گذشته قرار گرفت و تخطي از سرعت مطمئن با 38 فقره و انحراف به چپ نابه‌جا با 53 فقره از ديگر علل سوانح رانندگي سيزدهم فروردين‌ماه بودند.

عليشاهي افزود: در مهمترين تصادف روز گذشته در استان اصفهان محور دهق به علويجه بر اثر انحراف به چپ يك دستگاه پژو 405 و تصادف با خودرو پيكان، شش نفر كشته و يك نفر مجروح شدند.

او ادامه داد: بر اثر واژگوني يك دستگاه كمپرسي بنز در محور روستايي راژ در استان آذربايجان غربي يك نفر كشته و 15 نفر مجروح شدند. اين كاميون اقدام به سوار كردن مسافر در قسمت بار كرده بود.

رئيس مركز كنترل ترافيك پليس راه كشور اعلام كرد: هم‌اكنون ترافيك پرحجم و نيمه‌سنگيني در محور رشت به قزوين، ‌قزوين به كرج، كرج به تهران و قم به تهران وجود دارد. ترافيك در آزاد راه تهران‌-‌كرج و قم‌-‌تهران در هر دو لاين پرحجم است.

رييس مركز كنترل ترافيك پليس راه كشور تاكيد كرد: تا ساعت 24 امروز محدوديت تردد كاميون و تريلر به استثناي حاملان مواد سوختي و فاسدشدني در محورهاي كردستان، كهكيلويه و بويراحمد، خوزستان، بوشهر و هراز ادامه دارد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۴ ۱۴:۴۴

جالب است تعداد كشته ها و زخمي ها تركيبي از عدد 1 و 3 مي باشد ظاهرا اين 13 بدجوري نحس است!

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۴ ۱۱:۳۶

نحسی سیزده هر روزه در جاده های ما صورت میگیرد. این عدد 13- نیست که مقصر است بلکه عدم توجه به نکات ایمنی و جاده های ناصاف و وصله پینه کردن جاده ها در واقع یک چسب زدن موقتی بر یک زحم عمیق است.
اگر به همان میزان که تبلیغات روزمره از چیبس و نوشابه های گازدار که مضر بر سلانتی است در تلویزیون روزانه میشود بجایش نکات ایمنی از جمله کمربند ایمنی اجباری شود حتی مسافرین و جریمه کردن و جدی گرفتن این امر بخش عظیمی از خوادث را میکاهد.
ماشینی که از کمربند ایمنی سالم برخوردار نیست متوقف شود این فرهنگ را مسولین راهنمائی و رانندگی بهر شکلی بکوشند تا در جامعه جا بیندازند
فقط مختص به عید نوروز و روزهای خاص سال نباشد بلکه هر روزه در فواصل برنامه های تلویزیون جزوی از تبلیغات دائمی گردد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.