میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آلمان: با روسیه درباره برجام توافق داریم

هایکو ماس وزیر امورخارجه آلمان و سرگئی لاوروف وزیر امورخارجه روسیه روز چهارشنبه در مسکو با یکدیگر دیدار کردند.
کد خبر: ۹۱۹۴۴۶
| |
4580 بازدید
وزیر امورخارجه آلمان با تاکید بر اینکه ایران باید به کاهش تنش در تنگه هرمز کمک کند، گفت: با روسیه درباره ضرورت حفظ برجام اتفاق نظر داریم.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، هایکو ماس وزیر امورخارجه آلمان و سرگئی لاوروف وزیر امورخارجه روسیه روز چهارشنبه در مسکو با یکدیگر دیدار کردند.

هایکو ماس پس از این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: از ایران می‌خواهیم تا برای کاهش تنش در تنگه هرمز تلاش کند، چراکه خطر وقوع یک درگیری نظامی ناخواسته کماکان وجود دارد.

وی افزود: از آنجایی که تمام طرف‌ها می‌گویند خواهان جنگ نیستند، پیام ما به ایران این است که کاهش تنش در تنگه هرمز یک ضرورت است. در غیر این‌صورت، خطر وقوع یک مناقشه نظامی هنوز باقی است و تمام طرف‌ها باید مانع آن شوند.

همچنین حساب کاربری وزارت امورخارجه آلمان در توئیتر به نقل از هایکو ماس گزارش داد: ما با روسیه درباره ضرورت حفظ برجام اتفاق نظر داریم که این، به نفع تمامی طرف‌ها است.

به گزارش ایسنا، ایران همواره تاکید کرده است که امنیت خلیج فارس را کشور‌های منطقه تامین می‌کنند و حضور کشور‌های فرامنطقه‌ای در این زمینه تنها ناامنی را زمینه‌سازی می‌کند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات