آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
0بازدید
۰

دربی ایرانی‌های قطر: رضاییان گل زد، پورعلی گنجی برد

الشحانیه در شبی که رامین رضاییان از روی نقطه پنالتی گل زد، برابر العربی که پورعلی گنجی برایش پاس گل داد، تن به شکست داد.

به گزارش تابناک ورزشی، در آغاز هفته چهارم لیگ ستارگان قطر یک دیدار برگزار شد. در این دیدار که یکی از دربی‌های ایرانی‌های لیگ قطر بود، دو تیم العربی و الشحانیه به مصاف هم رفتند. این دیدار که در ورزشگاه خانگی العربی برگزار شد، با نتیجه دو بر یک به سود این تیم به پایان رسید.

رامین رضاییان

در این دیدار مرتضی پورعلی گنجی در ترکیب اصلی العربی و رامین رضاییان در ترکیب اصلی الشحانیه به میدان رفتند. پور علی گنجی پاس گل نخست العربی را دارد و رامین رضاییان هم تک‌گل تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند تا هر دو بازیکن تأثیرگذار ظاهر شوند. الشحانیه فصل ناامیدکننده‌ای را تجربه می‌کند و در هر چهار دیدار خود تن به شکست داده است. این درحالی است که العربی نتایج بسیار خوبی کسب کرده و با این پیروزی به رده دوم صعود کرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.