آخرین خبرواکنش فدراسیون پرتغال به خداحافظی رونالدو
4بازدید
۰

تولید نفت اوپک به کمترین میزان در ۸ سال گذشته رسید

رویترز نوشت تولید نفت اوپک در ماه سپتامبر پس از حملات پهپادی یمن به تاسیسات نفتی عربستان، به کمترین میزان در ۸ سال گذشته رسیده است.

به گزارش فارس،  رویترز بر اساس یک بررسی نوشت تولید نفت اوپک در ماه سپتامبر پس از حملات پهپادی یمن به تاسیسات نفتی عربستان، به کمترین میزان در ۸ سال گذشته رسیده است که تاثیر توافق کاهش تولید و تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا را بیشتر کرده است.

بر اساس این بررسی، کشور‌های عضو اوپک در ماه سپتامبر ۲۸.۹ میلیون بشکه در روز استخراج کرده‌اند که روزانه ۷۵۰ هزار بشکه از ارقام ماه آگوست کمتر است و کمترین میزان ماهانه از ۲۰۱۱ محسوب می‌شود.

حملات پهپاد‌های یمنی به تاسیسات نفتی عربستان در ۱۴ سپتامبر، تولید نفت این کشور را ۵.۷ میلیون بشکه در روز کاهش داد و قیمت نفت در بازار‌های جهانی را ۲۰ درصد بالا برد و به ۷۲ دلار در هر بشکه رساند.

اوپک، روسیه و دیگر تولیدکنندگان نفت که اوپک پلاس گفته می‌شوند در ماه دسامبر موافقت کردند تا از ابتدای امسال تولید خود را روزانه ۱.۲ میلیون بشکه کاهش دهند. سهم اوپک روزانه ۸۰۰ هزار بشکه در روز بود که ایران و لیبی و ونزوئلا از آن مستثنی هستند.

اوپک پلاس با تمدید این توافق تا مارس ۲۰۲۰ موافقت کردند. میزان تعهد به این توافق در ما سپتامبر به ۲۱۸ درصد رسیده است که ۱۳۱ درصد بیش از ماه آگوست است.

بیشترین کاهش برای عربستان بوده که روزانه ۹.۰۵ میلیون بشکه تولید داشته که ۷۰۰ هزار بشکه در روز کمتر از ماه آگوست بوده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.