آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
1بازدید

۱۵ گردشگر در دره ویژدرون ایلام ناپدید شدند

۱۵ گردشگر اصفانی در دره ویژه درون ایلام مفقود شده اند و از آن‌ها اطلاع یا ردی در دسترس نیست.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، امروز صبح ناپدید شدن ۱۵ گردشگر اصفهانی که قصد بازدید از منطقه ویژدرون ملکشاهی در استان ایلام را داشتند به مرکز هلال احمر ایلام گزارش شد.

بنا بر اطلاعات دریافتی ما، این گردشگران از سه روز پیش در منطقه حضور داشته اند و هنوز با وجود ۶ ساعت از اعلام مفقودی، متاسفانه نیرو‌های هلال احمر نتوانسته اند سرنخی پیدا کنند.

طی روز‌های گذشته با سرریز شدن آب سدی که در این منطقه وجود دارد باعث بالا رفتن آب رودخانه شده و همین بر نگرانی‌ها اضافه کرده است.

ویژدرون دره‌ای در فاصله حدود ۲۰ کیلومتری شهر ایلام و در کنار سد چم گردلان در نزدیکی روستای مهر، شهرستان ملکشاهی قرار دارد. این دره در عبور رودخانه کنجان‌چم به طول حدود ۶ کیلومتر و در ارتفاع ۸۱۰ متری از سطح دریا قرار گرفته‌است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۷/۱۵ ۰۸:۰۸

عجب. یعنی هیچ اطلاع رسانی قبلی برای بازکردن دریچه های سد در سطح حتی صدا وسیما محلی هم وجود ندارد؟!؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.