آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
1بازدید

بازتاب

خبر واقعی مارکا؛ التماس نیمار برای پیوستن به رئال

نیمار تا پیش از ۲۰ آگوست که رئال رسما به پی اس جی اطلاع داد از جذب وی منصرف شده، با سرخیو راموس کاپیتان رئال در تماس مداوم بود. او تلاش داشت از طریق کاپیتان پرنفوذ رئال، مسیر انتقالش به جمع کهکشانی‌ها را هموار کند. آخرین بازیکنی که نیمار با او در مورد پیوستنش به رئال صحبت کرد، لوکا مودریچ بود.

مارکا امروز در گزارشی ویژه در مورد تابستان جنجالی و پرحاشیه نیمار ادعا کرد که او تا ۲۰ آگوست قصد داشت به رئال مادرید بپیوندد و نه بارسلونا.

به گزارش تابناک ورزشی، نقل و انتقالات تابستانی ۲۰۱۹ به طور قطع با نیمار به یاد آورده خواهد شد. فوق ستاره برزیلی که تصمیم خود برای جدایی از پی اس جی را گرفته بود، قصد داشت به لالیگا برگردد. رئال و بارسا انتظار او را می‌کشیدند، ولی در نهایت با توقعات مالی بالای پی اس جی این انتقال ممکن نشد و نیمار در پاریس ماند.

خبر واقعی مارکا؛ التماس نیمار برای پیوستن به رئال

او دو روز پیش و در نشست خبری قبل از بازی برزیل و نیجریه تایید کرد که تحت هر شرایطی می‌خواست از پی اس جی جدا شود، ولی پس از ماندنی شدن دیگر به چیزی جز موفقیت با پاریسی‌ها فکر نمی‌کند. بارسلونا تنها تیمی بود که تا روز آخر نقل و انتقالات تلاش داشت تا نیمار را به خدمت بگیرد، اما واقعیت این است که تا روز بیست آگوست، ستاره برزیلی بیشتر تمایل داشت به رئال مادرید ملحق شود تا بارسلونا.

برای نیمار مهمتر از هر چیزی جدایی از پی اس جی بود و او دو گزینه رئال و بارسلونا را برای این مهم مدنظر داشت، اما تا هفته آخر نقل و انتقالات بیشتر تلاش او برای پیوستن به رئال بود و برای این منظور حتی با ۴ بازیکن بزرگ رئال نیز در تماس مداوم بود، اما پس از اینکه متوجه شد رئال از تلاش برای جذب او دست کشیده، تصمیم گرفت تا به حرف دوست صمیمی خود لیونل مسی گوش دهد و پیشنهاد بارسا را جدی‌تر بگیرد. نیمار حتی حاضر شده بود خودش ۲۰ میلیون یورو پرداخت کند تا مجوز جدایی اش از پی اس جی صادر شود.

در روز‌های منتهی به پایان نقل و انتقالات بود که بارتومئو رئیس بارسا با ناصر الخلیفی مدیر پی اس جی در موناکو دیدار کرد و پس از آن مشخص شد که بارسا هم شانسی برای جذب نیمار نخواهد داشت.

نیمار تا پیش از ۲۰ آگوست که رئال رسما به پی اس جی اطلاع داد از جذب وی منصرف شده، با سرخیو راموس کاپیتان رئال در تماس مداوم بود. او تلاش داشت از طریق کاپیتان پرنفوذ رئال، مسیر انتقالش به جمع کهکشانی‌ها را هموار کند. نیمار همچنین با هموطنان رئالی اش مارسلو و کاسیمیرو نیز تماس داشت و آخرین بازیکنی که نیمار با او در مورد پیوستنش به رئال صحبت کرد، لوکا مودریچ بود.

سران رئال با اطلاع از این تماس‌ها تمام راه‌های جذب نیمار را بررسی کردند، ولی در شرایطی که انتقال او هزینه‌ای بالغ بر ۲۰۰ میلیون یورو را می‌طلبید و به این باید دستمزد بالای نیمار را هم اضافه کرد و در حالی که گرت بیل و خامس هیچ علاقه‌ای به ترک رئال نداشتند، در نهایت نتیجه بر این شد که از جذب نیمار دست بکشند. رئال روز ۲۰ آگوست به لئوناردو مدیر ورزرشی پی اس جی این موضوع را اطلاع داد تا بارسا در راه جذب نیمار تک و تنها شود.

خبر واقعی مارکا؛ التماس نیمار برای پیوستن به رئال

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.