آخرین خبرپیروزی دختران فوتسالیست ایران مقابل ایتالیا
8بازدید
۰

۲ کشته و یک مصدوم در حادثه ریزش آوار در کارخانه گچ

رئیس شبکه بهداشت و درمان رامهرمز گفت: در پی حادثه ریزش آوار در کارخانه گچ شهرستان رامهرمز عصر امروز یک کارگر و یک آتش‌نشان کشته و یک کارگر مصدوم شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، بهرام عزتی رئیس شبکه بهداشت و درمان رامهرمز اظهار کرد: در پی حادثه ریزش آوار در کارخانه گچ شهرستان رامهرمز عصر امروز در ساعت ۱۶ و ۴۰ دقیقه دو نفر کشته شدند.

وی افزود: صفدر ترکی ۳۲ ساله از کارکنان کارخانه گچ در این حادثه زیر آوار ماند و کشته شد و یک آتش‌نشان به نام صادق ایزدپناه ۳۵ ساله به منظور نجات کارگران وارد عمل شد که زیر آوار ماند و کشته شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان رامهرمز گفت: یک کارگر دیگر کارخانه گچ به نام سینا کلاه‌کج ۲۷ ساله توسط عوامل امدادی از زیر آوار خارج شد و به بیمارستان منتقل شد که هم‌اکنون تحت مراقبت‌های ویژه است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.