آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
6بازدید

برخورد پژو با تیر چراغ برق با ۲ کشته در شیراز

رئیس پلیس راهور استان گفت: برخورد سواری ۲۰۶ با تیر چراغ برق در شهرستان شیراز، ۲ نفر در دم جان باختند.

برخورد پژو با تیر چراغ برق با ۲ کشته در شیراز
به گزارش تابناک به نقل از فارس، به نقل از معاونت اجتماعی پلیس فارس، سرهنگ مصطفی عباسی اظهار داشت: ماموران گشت پلیس راهور از وقوع یک حادثه رانندگی در بلوار "شهید رجایی" شهرستان شیراز مطلع و بلافاصله در محل حاضر شدند.

وی افزود: در این حادثه، پژو ۲۰۶ که در حال عبور از این بلوار بوده ناگهان با تیر چراغ برق برخورد می‌کند که راننده و سرنشین آن به علت شدت جراحات وارده در دم جان باختند.

رئیس پلیس راهور استان فارس، علت وقوع این حادثه را برابر اعلام کارشناس، ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه اعلام کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۲۲ ۰۶:۳۹

متاسفانه در بزرگراه ها و و بلوارهای بیشتر شهرها گشت های پلیس راهور حضور فیزیکی کمرنگی دارند و این معابر جولانگاه جماعتی از رانندگان نادان و جوانان سرمست ثروت شده.
چرا راهور نیروی بیشتری استخدام نمیکنه؟

مرتضی۱۳۹۸/۰۸/۲۲ ۰۶:۲۶

در کشور ما رانندگان قوانین رانندگی را اجرا نمی کنند ،طوری که انگار قانون گریز هستند و پلیس برخورد قاطع با هنجار شکنان نمی کند.از سایت تابناک میخواهم در این زمینه که چرا پلیس در ایران با رانندگانی که بین خطوط حرکت نمی کنند و به خط ممتد هم احترام نمیگذارند همچنین با بی نظمی رانندگی میکنند برخورد قاطع نمیکند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.