آخرین خبرسیلاب سهمگین در راه کشور؛ آماده‌باش سراسری بحران
5بازدید
۰

دژپسند: جزئیات پرونده ۲ میلیارد دلاری در دولت یازدهم به اطلاع قوه قضاییه رسیده بود

وزیر اقتصاد گفت: طیب‌نیا وزیر اقتصاد دولت یازدهم، موضوع پرونده دو میلیارد دلاری را به تفصیل و با شرح نکات به قوه قضاییه منعکس کرده بود.

به گزارش ایسنا، فرهاد دژپسند در حاشیه جلسه امروز هیات دولت درباره پرونده ۲ میلیارد دلاری که رئیس‌جمهور در سخنرانی خود در یزد به آن پرداخت، اظهار کرد: در آن مقطع (دولت نهم) برای ما مهلتی 10 ماهه برای نقد کردن این پول وجود داشت و همچنین مسئولان اطلاع داشتند که اگر پول را نقد نکنند، ممکن است این پول  مسدود شود. نقد اصلی این است که چرا در آن مهلت، اقدامی برای نقد کردن این پول انجام نشده است؟

وی ادامه داد: این پرونده در سه سال قبل در شورای عالی امنیت ملی مطرح و کمیته‌ای تشکیل شد و طیب‌نیا وزیر اقتصاد دولت یازدهم، موضوع را به تفصیل و با شرح نکات به قوه قضاییه منعکس  و مدارک لازم را به این قوه ارائه کرده بود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.