آخرین خبرادعای بررسی گزینه حملات نظامی علیه ایران در کاخ سفید
1بازدید
۰

دستگیری سارقان زیورآلات بانوان کهنسال

فرمانده انتظامی شهرستان کمیجان گفت: ۲ سارق که چندی پیش در چند فقره سرقت به عنف در شهرستان کمیجان، زیورآلات بانوان کهنسال را دزدیده بودند دستگیر شدند.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، سرهنگ سعید فراهانی در این باره اظهار داشت: در پی وقوع ۲ فقره سرقت به عنف (زورگیری) زیور آلات از بانوان کهنسال در شهرستان کمیجان طی دو ماه اخیر، بررسی تخصصی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات گسترده پلیس ابتدا سرنخ‌هایی از سارقان به دست آمد و ۲ نفر سارق در شهرستان کمیجان شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه در مخفیگاه خود دستگیر شدند.

این مقام انتظامی با اشاره به اعتراف متهمان به سرقت به عنف زیور آلات بانوان کهنسال اظهار داشت: هر ۲ متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.

فراهانی در پایان یکی از دلایل بروز سرقت از بانوان کهنسال را در معرض نمایش بودن زیور آلات آنان عنون کرد و از شهروندان خواست تا از نگهداری بیش از حد نیاز طلا و جواهر در دست و یا منزل خود خودداری و اشیاء با ارزش را در محل‌های ایمن و یا صندوق امانات نگهداری کنند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.