آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
1بازدید
۰

دستگیری ۳ نفر از عاملان اصلی راه‌بندان جم-عسلویه

فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: سه نفر از عوامل اصلی که در جریان آشوب‌های به مدت چهار روز با ایجاد راه‌بندان جاده جم - عسلویه در این استان را بسته بودند و باعث ایجاد ناامنی، ترافیک و اخلال در تردد مردم و خودرو‌ها در این مسیر شده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ سردار خلیل واعظی روز سه‌شنبه در این ارتباط افزود: همزمان با اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت و سهمیه‌بندی بنزین، شماری از آشوبگران باعث ایجاد راه‌بندان، تخریب اموال عمومی و خودرو‌های شخصی شدند در سطح شهر‌ها و جاده‌ها شدند و مردم را به شرکت در اغتشاش دعوت می‌کردند.

وی بیان کرد: یکی از دستگیر شدگان یاد شده زنی است که از طریق فضای مجازی با یکی از عوامل خود فروخته خارج نشین و ضد انقلاب در ارتباط بوده و در این ناآرامی‌ها از آن طریق هدایت می‌شده‌است.

واعظی ادامه داد: این زن از ارتباط خود با عامل بیگانه اظهار ندامت و پشیمانی کرد و بیان داشت که با وعده‌های توخالی و فریب دهنده عامل بیرونی و ضدانقلاب مورد اغفال قرار گرفته‌است.

وی یادآور شد: فرد دیگری از دستگیر شدگان، شرور مسلحی است که پیش از این سابقه شرارت و سرقت مسلحانه در یکی از شهرستان‌های استان بوشهر را در پرونده دارد.

واعظی گفت: نفر سوم نیز با ارتباطی که با رسانه‌های بیگانه داشته‌است عکس و فیلم از تجمع اعتراضی تهیه و برای رسانه‌های معاند ارسال می‌کرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.