آخرین خبرواکنش محمد اسلامی درباره تهدیدهای مکرر ترامپ علیه تأسیسات هسته‌ای
5بازدید
۲

کشف جریان ایجاد اخلال و درگیری در دانشگاه‌ها

این شبکه در اعتراضات اخیر به طرح سهمیه بندی بنزین، قصد داشت با کشاندن برنامه دانشجویان دانشگاه تهران به بیرون دانشگاه، اخلال ایجاد نماید که با هوشیاری دانشجویان متعهد و نهاد‌های ذیربط خنثی گردید.

وزارت اطلاعات از دستگیری اعضای یکی از شبکه‌های ضد انقلاب که درصدد اخلال و ایجاد درگیری در ایام ۱۶ آذر در دانشگاه‌های تهران و برخی شهرستان‌ها بودند، خبر داد.

در اطلاعیه، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات آمده است: سربازان گمنام امام زمان (عج)، با اقدامات اطلاعاتی اعضای اصلی یکی از شبکه‌های ضد انقلاب را که درصدد اخلال و ایجاد درگیری در ایام ۱۶ آذر به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه‌های تهران و برخی شهرستان‌ها بودند، شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی دستگیر نمودند.

این شبکه در اعتراضات اخیر به طرح سهمیه بندی بنزین، قصد داشت با کشاندن برنامه دانشجویان دانشگاه تهران به بیرون دانشگاه، اخلال ایجاد نماید که با هوشیاری دانشجویان متعهد و نهاد‌های ذیربط خنثی گردید.

همچنین برخی از عناصر مرتبط با این شبکه شناسایی شده که پس از تشریفات قانونی، نتایج آن متعاقباً به اطلاع ملت عزیزمان خواهد رسید.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

شهرام رودپیمای رشت آبادی۱۳۹۸/۰۹/۱۲ ۱۴:۵۰

مشکلات شدید اقتصادی طبقات متوسط یا محروم جامعه را کدام نهاد و یا سازمانی باید حل نماید .

وظیفه ی دولتها است که که حدالاقل زندگی را برای مردم محیا نمایند ..................

حسین۱۳۹۸/۰۹/۱۲ ۱۳:۴۶

ضذ انقلاب چیه. اینا مردم هستن دانشجون اعتراض دارن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.