آخرین خبرپیروزی دختران فوتسالیست ایران مقابل ایتالیا
1بازدید
۱۵

نامه رئیس کانون وکلای کشور به روحانی در پی حوادث اخیر

رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری در نامه ای خطاب به رئیس‌جمهور، نکاتی را درباره حوادث اخیر و نقش دولت در شکل گیری شان بیان کرد.

نامه رئیس کانون وکلای کشور به روحانی در پی حوادث اخیر

رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس‌جمهور، نکاتی را درباره حوادث اخیر و نقش دولت در شکل گیری شان بیان کرد.

به گزارش «تابناک»، متن نامه مرتضی شهبازی نیا خطاب به حسن روحانی بدین شرح است:

باسمه تعالی

جناب آقای دکتر روحانی

رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم

احتراماً با توجه به اینکه مردم جنابعالی را بر اساس شعارها و برنامه های انتخاباتی به ریاست جمهوری برگزیده اند و مطابق اصول ۱۱۳ و ۱۲۱ قانون اساسی و مفاد سوگند ریاست جمهوری، متعهد به پاسداری از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و حقوق مندرج در آن برای ملت شده اید، تقاضا دارد مواضع دولت را در امور زیر تبیین فرمایید:

۱- آیا فرایند افزایش قیمت بنزین به استناد مجوزهای مبهم و کلی مجلس، مطابق قانون اساسی است یا خیر و در هر حال چرا و به چه انگیزه‌ای این اقدام در نیمه شب عید میلاد حضرت رسول (ص) و بدون اطلاع قبلی انجام گرفته در حالی که شوک آور بودن اعلام یکباره و وقوع حوادث متعاقب آن، قابل پیش‌بینی بوده است. مسئولیت خسارات جانی و مالی مردم و کشور به عهده کیست؟. در شرایط فعلی، بیان طنزآمیز جنابعالی مبنی بر عدم اطلاع از زمان اعلام افزایش قیمت، چه محملی می‌تواند داشته باشد؟

۲- به نظر حضرتعالی به عنوان شخصی که به تعبیر خود، سرهنگ نیستید، آیا تهدید افراد توسط رئیس جمهور منتخب با "سیستم مانیتور و دوربین" با رسالت مندرج در اصل ۱۱۳ و سوگند مندرج در اصل ۱۲۱ قانون اساسی و شعارهای انتخاباتی سازگار است؟

۳- متعاقب مشکلات امنیتی ناشی از اقدامات فوق، شاید اعمال محدودیت نسبت به برخی شبکه‌های اجتماعی قابل درک بود، اما قطع کامل دسترسی به شبکه اینترنت موجب توجه خسارات غیر قابل جبرانی به مردم شد. به علاوه این اتفاق ثابت کرد که علیرغم ادعای قبلی حضرتعالی که تحول در اینترنت ملی را دستاورد بزرگ دولت معرفی فرمودید، اینترنت ملی قابل اتکاء که بتواند بستر تعاملات بین المللی مردم را نیز فراهم کند، وجود ندارد. در چنین شرایطی تصمیم مذکور چه نسبتی با مسئولیت‌های قانونی حضرتعالی دارد؟

۴- با وجود این که برخی دیگر از مسئولان، هیاتی را مامور نظارت بر نحوه برخورد با افراد بازداشت شده در حوادث اخیر نمودند، حضرتعالی که با رای مستقیم مردم انتخاب شده‌اید و تدوین منشور حقوق شهروندی را از افتخارات خود می‌دانید، چه اقدامی در راستای حفظ حقوق دفاعی و شهروندی انجام داده‌اید؟

۵- با توجه به اینکه اصول حقوقی، مقتضی مسئولیت دولت در قبال اقدامات فوق است، چه تمهیدی برای جبران خسارات هنگفت وارده به مردم در نتیجه تصمیمات فوق الذکر اتخاذ کرده‌اید؟

توجه به این پرسشها حداقل توقع شهروندان است.

با احترام

مرتضی شهبازی نیا

رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۱:۳۷

جناب آقا وکیل هر وقت این اقا توانست روی حرفهای که می زننداسند اپ کمدی در نیاورد وجواب اقشار کم درامد جامعه را جواب شما راهم می دهد اله برکت الله

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۱:۲۲

خدا حافظ کسی باشد که سخن حق بگوید و در کنار مردم باشد

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۱:۱۴

احسنت++++

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۰:۵۱

در انتخابات آینده مجلس و ریاست جمهوری و شورای شهر و خبرگان، اصلاح طلبان، شکست سنگینی خواهند خورد!

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۱:۵۱

اصولگرا هم آش دهنسوزی نیست سر بنزین همه با هم متفق الرای بودند

زنبورک۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۰:۴۵

درود و هزاران مرحبا...

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۰:۴۴

نوشته....ولی با ترس و لرز!

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۲:۳۳

هرچی میخوای فکر کن ارزشش را داره پروفسور

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۰:۳۳

کاش شما رئیس جمهور ما میشدی

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۰:۲۵

پاسخ ایشان به نامه وکلا

وکلای محترم
سلام علیکم و رحمت الله
خودکرده را تدبیر نیست. همین است که هست.

با احترام و لبخند
علی برکت الله

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۰:۲۳

آفرین بسیار منطقی و مستدل، منتظر پاسخ رئیس جمهور محترم هستیم. (البته خواهش میکنم به این پرسش ها پاسخ جدی بدهند نه اینکه اسندآپ کمدی اجرا کنند.)

میثم۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۰:۱۹

بی زحمت شما هم بفرمایید مطالب مطرح شده برای گرفتن امتیاز مالیاتی از رئیس جمهور است یا نه؟ و چرا همه بیانیه ها و پرسش ها به محض مشخص شدن بودجه کشور و پرداخت های مالیاتی گروه های مشخص (مثل هنرمندان و وکلا ) مطرح شده است

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۲:۳۱

آقا میثم لطفا تراوشات ذهنی خودت را برای دیگران تجویز نفرما

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۰:۱۳

افرین

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۰:۰۵

دمش گرمممممممممممممممممم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.