آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
1بازدید

بغضی که قطبی را سرمربی تیم ملی فوتبال نگه داشت

قطبی در گفت وگو با برخی دوستانش نیز با اشاره به انگیزه‏های مثبت حضورش در فوتبال گفته است زمانی که به فوتبال ایران آمده فضای بسیار مثبتی را پیش روی خود می‏دیده اما هم‏اکنون عده‏ای با دخالت در خصوصی‏ترین اجزای زندگی‏اش دست به حاشیه‏سازی می‏زنند که شرایط را برای استمرار حضورش بسیار سخت و دشوار کرده است.

بغضی که قطبی را سرمربی تیم ملی فوتبال نگه داشت
در ملاقاتی که چندی پیش از استعفای تاج از مدیریت تیم‏های ملی فوتبال و دیدار علی سعیدلو در این فدراسیون به وقوع پیوست، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با عملکرد کاملاً حرفه‏ای و منحصر به فردش زمینه ابقای موقتش را فراهم ساخت تا رئیس دستگاه ورزش که تحت تاثیر حالت تاثربرانگیز قطبی قرار گرفته بود، خواستار ابقاء موقت وی و دادن یک فرصت دیگر به او شده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک؛ در طی این ملاقات که در دفتر سعیدلو در سازمان تربیت بدنی انجام شد، افشین قطبی ضمن اشاره به تلاش خود برای کسب موفقیت و قهرمانی پرسپولیس، اعتبار و آبروی حرفه‏ای‏اش را گره خورده به تیم ملی فوتبال قلمداد کرد و خواستار یک فرصت برای جبران ناکامی‏های تیم ملی و کسب موفقیت روی نیمکت تیم ملی ایران شد.



در این دیدار قطبی با صدای بغض آلود از رفتار یکی از مسئولان فدراسیون در قبال حضور او در تیم ملی انتقاد کرد و این چهره ذی نفوذ فدراسیون تا چندی پیش متهم به مخالف با حضور وی در تیم ملی شد و در همین راستا حملات تماشاچیان به قطبی را در دیدار با تایلند که اسفندماه انجام پذیرفت نیز به خط دهی برای اشخاص نسبت داد تا بدین ترتیب دل سعیدلو را برای ابقاء موقتش به رحم بیاورد.

قطبی در گفت وگو با برخی دوستانش نیز با اشاره به انگیزه‏های مثبت حضورش در فوتبال گفته است زمانی که به فوتبال ایران آمده فضای بسیار مثبتی را پیش روی خود می‏دیده اما هم‏اکنون عده‏ای با دخالت در خصوصی‏ترین اجزای زندگی‏اش دست به حاشیه‏سازی می‏زنند که شرایط را برای استمرار حضورش بسیار سخت و دشوار کرده است.

گفتنی است، در روزهای اخیر برخی سایت‏های خبری نیز با ذکر چند جمله به نقل از پیم فربیک سرمربی تیم ملی استرالیا و دیک ادووکات عنوان کردند که این دو در گفت و گوهایی از موفقیت قطبی در صورت استمرار حضورش در تیم ملی خبر داده‏‏اند اما مشخص نیست برخی سایت‏ها این گفت و گوها را با دوستان قطبی کجا انجام داده‏اند و چرا هرکدام تنها در چند جمله کاملاً حمایتی از امپراتور صورت پذیرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۰۴ ۰۰:۴۷

امپراطووووووووووووور همیشه امراطووووووووووور میماند!
رسانه ها هیچ غلطی نمیتوانند بکنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.