سیلاب «مند» بوشهر در حال افزایش است

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر با اشاره به روند افزایش حجم آب در حوضه مند در استان بوشهر گفت: احتمال دو برابر شدن پیک سیلاب فعلی وجود دارد.
کد خبر: ۹۴۴۸۵۵
|
۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۴ 18 December 2019
|
15618 بازدید

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر با اشاره به روند افزایش حجم آب در حوضه مند در استان بوشهر گفت: احتمال دو برابر شدن پیک سیلاب فعلی وجود دارد.

به گزارش «تابناک»، علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی روزهای گذشته شاهد بارندگی‌های خوبی در استان بوشهر بودیم و از عصر امروز فعالیت سامانه بارشی در استان بوشهر خاتمه یافته است.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر اضافه کرد: این سامانه همچنان در استان فارس فعال است و بارش‌های بالادست، سیلاب در حوضه مند تا دریا را محتمل می‌سازد.

وی با اعلام هشدار به ساکنین حاشیه این رودخانه افزود: طی امشب تا فردا چهارشنبه جریان سیلابی این رودخانه افزایش خواهد یافت و احتمال دوبرابر شدن پیک سیلاب فعلی وجود دارد.

محمدی گفت: از همه ساکنین حاشیه رودخانه مند تقاضا داریم برای جلوگیری از بروز هرگونه حادثه، از عبور و مرور، توقف و اتراق در محدوده حریم و بستر رودخانه، مسیل‌ها و آبنماها جدا خودداری کنند.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟