مادری که به قصاص فرزندش اصرار کرد

مرد جوان که بهخاطر یک ملک ورثهای برادرش را به قتل رسانده بود در حالی محاکمه شد که مادر و برادرزادههایش برای وی قصاص خواستند.
بهگزارش تابناک، «ایران» نوشت: این حادثه سال ۹۲ در حالی رخ داد که مرد جوان بهخاطر اختلاف بر سر یک خانه که ارث پدریشان بود برادرش را کشت و دستگیر شد.
هر چند وی مدعی بود که قصد قتل برادرش را نداشته است، اما قضات دادگاه وی را به قصاص محکوم کردند.
با گذشت ۶ سال از این ماجرا سرانجام یک سال قبل وقتی متهم پای چوبه دار رفت در آخرین لحظه یکی از برادرزادههایش از قصاص صرف نظر کرد و به این ترتیب مرد جوان از بالای چوبه دار به زندان برگشت.
قضات نیز یک سال به خانواده مقتول مهلت دادند که یا تفاضل دیه را پرداخت کنند یا از اعدام متهم چشمپوشی کنند.
با گذشت این یک سال و پایان مهلت قانونی، از آنجا که خانواده مقتول نتوانستند تفاضل دیه را پرداخت کنند و متهم نیز نتوانست رضایت مادر و فرزندان برادرش را جلب کند، صبح دیروز برای دومین بار متهم به شعبه دهم دادگاه کیفری استان تهران منتقل شد. این در حالی بود که در جلسه محاکمه بار دیگر مادر برای پسرش قصاص خواست و برادرزادههایش نیز تقاضای قصاص عمویشان را داشتند.
به این ترتیب قضات برای تصمیمگیری درباره این پرونده وارد شور شدند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
این انسان دو پا کارهایی میکنه ، که باور کردنی نیست.
تفاضل ديه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه مقتول مرد نبوده؟؟؟؟
تفاضل دیه واسه چی؟
باید اعدام بشه حق با مادر است هر چه مادر بگوید همان باید اجرا شود بدون چون و چرا
خشونت بیداد میکنه در ایران، روانشناسان و جامعه شناسان نظر بدن چه بلایی سر مردم اومده
مادر جان در عفو لذتی است که در انتقام نیست.من واقعا با شما آشنا نیستم واز اهواز پیام می دهم.ولی شما یک فرزند از دست داده اید.کاری کنید که خداوند دومی را به شما ببخشد.
کار مادرش درست بوده هرچند از وقت تربیت بچه ش گذشته!
از چنین مادری فرزندی اینگونه زاده میشود که به خاطر میراث برادرش رابکشد
لعنت به مال دنیا و طمع افراد...
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.