آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
3بازدید
۰

تغییر در تعداد تایید صلاحیت‌شده های استان تهران

رئیس ستاد انتخابات استان تهران با بیان اینکه هیات نظارت، صلاحیت یک هزار و ۲۶۰ نفر داوطلب انتخابات مجلس در استان تهران را تایید و ۲ هزار و ۴۹۵ نفر را رد کرد، گفت: تغییرات اندکی در تایید صلاحیت‌ها وجود داشته است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، شکرالله حسن‌بیگی افزود: در فهرست ارسالی شورای نگهبان به وزارت کشور و حوزه‌های انتخابیه استان تهران، تغییرات اندکی در زمینه تایید صلاحیت داوطلبان به چشم می‌خورد که در حال جمع‌بندی آن هستیم.

وی یادآورشد: تعداد سه هزار و ۸۷۹ نفر در استان تهران برای نامزدی انتخابات مجلس شورای اسلامی در شش حوزه انتخابیه آن ثبت نام کرده بودند که هیات‌های اجرایی صلاحیت سه هزار و ۶۱۱ نفر معادل ۹۳.۹ درصد از آنان را تایید کردند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران گفت: ۴۵ نفر از این افراد انصراف دادند و صلاحیت ۲۲۳ نفر از سوی هیات اجرایی رد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پس از رسیدگی هیات نظارت، صلاحیت یک هزار و ۲۶۰ نفر تایید و ۲ هزار و ۴۹۵ نفر رد شد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.