آخرین خبردیدار و گفتگوی پوتین و محسن رضایی در کرملین
4بازدید
۳

ابتلای ۱۵۰ تن از اعضای خاندان سعودی به ویروس کرونا

روزنامه نیویورک تایمز از ابتلای ۱۵۰ تن از اعضای خاندان پادشاهی سعودی به ویروس جدید کووید- ۱۹ خبر داد.

ابتلای ۱۵۰ تن از اعضای خاندان سعودی به ویروس کرونا

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از دیلی صباح، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد که با گذشت شش هفته از اعلام نخستین مورد ابتلا به ویروس کووید- ۱۹ در خاک عربستان، ۱۵۰ تن از اعضای خاندان پادشاهی سعودی احتمالاً به این ویروس آلوده شده اند.

در واقع همزمان با تشدید دامنه شیوع این ویروس در سراسر عربستان، گزارشها حاکی از آن است که ۵۰۰ تخت بیمارستانی در برخی از بیمارستان‌های ممتاز این کشور برای اعضای خاندان سعودی آماده شده اند.

به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، شاهزاده «فیصل بن بندر بن عبدالعزیز آل سعود» برادرزاده «ملک سلمان» پادشاه سعودی نیز هم اکنون تحت مراقبتهای ویژه قرار دارد.

گفتنی است که عربستان سعودی تاکنون ۲۹۰۰ مورد ابتلا به این بیماری و همچنین ۴۱ مورد مرگ ناشی از آن را تأیید کرده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۲۱ ۱۰:۲۲

احتمالاً .

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۲۱ ۱۰:۰۴

الهم الظالمین .الخصوص ....ال سعود

سیاوش۱۳۹۹/۰۱/۲۱ ۰۹:۴۹

بهتر

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.