آخرین خبرواکنش فدراسیون پرتغال به خداحافظی رونالدو
1بازدید
۰

منابع: ۲۵ سرباز آمریکایی در عین الاسد به کرونا مبتلا شده‌اند

منابع امروز (شنبه) اعلام کردند که ۲۵ سرباز آمریکایی در پایگاه عین الاسد واقع در غرب الانبار به کرونا ویروس مبتلا شده و برای قرنطینه شدن به اربیل انتقال پیدا کردند.

منابع امروز (شنبه) اعلام کردند که ۲۵ سرباز آمریکایی در پایگاه عین الاسد واقع در غرب الانبار به کرونا ویروس مبتلا شده و برای قرنطینه شدن به اربیل انتقال پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، سایت المعلومه عراق اعلام کرد که اطلاعاتی را به دست آورده است که ابتلای حدود ۲۲ تا ۲۵ سرباز آمریکایی را به کرونا ویروس در پایگاه عین الاسد و انتقال آنها به اربیل را تایید می‌کند.

این سایت نوشت: اطلاعات نشان می‌دهد که مسئولان دولت اقلیم کردستان عراق یکی از هتل‌های بزرگ را برای نیروهای آمریکایی تخلیه کرده و آن را برای قرنطینه کردن سربازان مبتلا به کرونا ویروس اختصاص داده‌اند. حدود پنج مورد مبتلا به کرونا ویروس نیز با توجه به اوضاع جسمانی خطرناکشان به یکی از بیمارستان‌های اربیل انتقال پیدا کرده‌اند.

طبق گفته منابع، یک تیم پزشکی آمریکایی از چند روز قبل در حال انجام آزمایش برای سربازان آمریکایی در پایگاه‌های آمریکا در عراق است و اطلاعات مطرح شده این احتمال را می‌دهد که ده‌ها تن از آنها به ویروس مبتلا شده باشند چرا که سطح آمادگی‌ها در این هتل نشان می‌دهد تعداد مبتلایان بسیار بالا باشد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.