آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
3بازدید

عامل اصلی سرقت نفتی در ملارد دستگیر شدند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان ملارد از دستگیری عامل اصلی سرقت از لوله اصلی انتقال فرآورده‌های نفتی پالایشگاه تهران تبریز در ملارد خبر داد.

عامل اصلی سرقت نفتی در ملارد دستگیر شدند
به گزارش تابناک به نقل از فارس به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، محمدرضا یزدان یار معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان ملارد اظهار کرد: متهمان با استفاده از شگرد‌های تخصصی و حفر یک تونل منتهی به مسیر لوله اصلی انتقال نفت در باغی در صفادشت اقدام به سرقت فرآورده‌های نفتی می‌کردند که در این رابطه ۳ نفر دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شده بودند.

وی ادامه داد: دستگیری عامل اصلی این پرونده نیز توسط عوامل انتظامی و همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) در دستور کار قرار گرفت و وی پس از دستگیری به مرجع قضایی معرفی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یاشار۱۳۹۹/۰۲/۱۱ ۱۰:۴۲

سهمشو از سفره انقلاب میخواسته برداره! شایدم میخواسته نفت رو سر سفره ها بیاره

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۱۱ ۰۵:۴۸

یعنی دیگه حل حله ریشه دزدی قطع شد این بدبخت مثل یک قالاپاق دزده که زده به کاهدون برای چی بزرگ نمایی می کنید تا دانه درشتا به چشم نیان

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۱۱ ۰۵:۳۲

از همون نفت هایی که میدزدیدن تو حلقومشون بریزید شاید سیراب بشن و دست از این کارشون بردارن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.