مراحل تهیه ترشی انبه از باغ انبه

انبه که به شاه میوه‌ها معروف است چنان خوش طعم، خوش عطر و خوش خوراک است که در زمره محبوب ترین قرار می‌گیرد. هر خانه‌ای که حیاط دارد، در اولویت نخست کاشت درختی مثمر انبه قرار می‌گیرد، انبه پس از شکوفه به چغاله تبدیل می‌شود. چغاله انبه مانند گوجه سبز نوبرانه مشتری فراوان دارد. و کالک آن نیز در ساخت ترشی‌ها کاربرد دارد. کشاورزان و باغداران ده‌ها هکتار از اراضی باغات میناب برداشت انبه کال و نارس خود را آغاز کردند. هرساله حدود ۳۰ درصد از محصول انبه باغات میناب به صورت کال برداشت شده و بخش دیگر آن در نیمه خردادماه به صورت رسیده برداشت می‌شود. عمده استفاده انبه سبز در کارخانه تولید ترشی انبه می‌باشد.
کد خبر: ۹۷۷۴۳۶
|
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰ 10 May 2020
|
56808 بازدید
|
۴
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۴
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۱
ترشی انبه معرکه است. با هیچ ترشی ای عوضش نمیکنم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۱
چقدر مکانیزه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۱
خیلی خوشمزه است
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۱
کلا همه چی با دست
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟