آخرین خبرادعای بررسی گزینه حملات نظامی علیه ایران در کاخ سفید
2بازدید
۲

اعتراضات در عراق؛ سازمان بدر به آتش کشیده شد

شماری از اهالی شهر‌های جنوب عراق، شنبه شب به خیابان آمدند و علیه شرایط نامناسب زندگی و آنچه که فساد مقام‌های دولتی توصیف شده، دست به تظاهرات زدند.

اعتراضات در عراق؛ سازمان بدر به آتش کشیده شد

 

به گزارش تابناک، معترضان در شهر‌های «کوت» (مرکز استان واسط) و «بصره» با آتش زدن لاستیک، جاده‌ها مواصلاتی این شهر‌ها را بستند.

 «السومریه نیوز»، در این باره خبر داد که شنبه شب استان‌های جنوب عراق شاهد تظاهرات بود که با عنوان «از سرگیری اعتراضات جدید» توصیف شده است.

به نوشته این وبگاه، تظاهرات ساکنان استان‌های جنوبی ۷۲ ساعت پس از آن که نخست‌وزیر جدید «مصطفی الکاظمی» اعتماد پارلمان عراق را به دست آورد، از سر گرفته شده است.

السومریه نیوز نوشت: ده‌ها معترض در شهر‌های بزرگ استان‌های جنوبی عراق با حضور در خیابان‌ها علیه آنچه «فاسد و سرقت» در قدرت، پاسخگو نبودن مقام‌ها و اوضاع وخیم زندگی عنوان شده است، تظاهرات کردند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۲۱ ۱۷:۴۹

باز هم به مردم عراق.

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۲۱ ۱۶:۵۹

درود بر مردم عراق

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.